• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müstakbel kayınvalidesine anne diyemeyenler, buyurun buraya :)

Biraz annelik etseler bukadar zorlanmayız bence benm arkadaslarımın anneleri gelinlerne kızlarından iyi bakıolar ama gelinlerde iş yok çok enteresan allah böyle denkleştirio heralde :31:

Aynen öyle ne hikmetse :) valla nişanlımın hatırı var oda ailemin ona tüm yaptıklarına rağmen saygıda hiç kusur etmedi o yüzden bende bunu yapmam istedigi kadar soğuk dursun anne baba onlar benim için :)

Aynen öyle ne hikmetse :) valla nişanlımın hatırı var oda ailemin ona tüm yaptıklarına rağmen saygıda hiç kusur etmedi o yüzden bende bunu yapmam istedigi kadar soğuk dursun anne baba onlar benim için :)

bende nişanlımın hatrına yüzlerine gülüyorum yoksa benim yerimde başkası olsa yüzlerine bakmaz.. nişanlım çok sever benim ailemi, o anneme ilk nişan akşamı anne dedi zaten, babama baba demesi biraz zaman aldı ama son 1 aydır söylüyo artık :8: babam orta okuldan öğretmeni oluyo da hep hocam diyordu :9:

Son düzenleme:
Çok enteresandır ki malum tel görüşmesinin üzerine ilkkez bu akşam gittim ve çok farklıydı oda ilkkez kızım dedi bana diyebilirim acaba yeni bir boyuta mı geçtik zaman içerisinde değişimleri bildireceğim kızlar ilk defa yaklaşımlarım karşılıksız kalmadı diebilirim

benim abimde evlendiğinde yengem anneme ve babama anne baba demiyordu öyle ortaya konuşuyordu.babamda yaşlı olduğu için acayip takmıştı niye baba demiyo diye:)) yengem ilk baba dediğinde babam ağlamış:))) tabi ben çok güldüm.. normalde kaynanalar takar ama bizim babaişko takmış olayı:) bi şekilde deniliyo yani hiç kasmayın kendinizi.ben çok küçük evlendim kaınvalideme annecim dedikçe oğlunu fırçalıyo sankii bnm çocuğum gelinin sen oğlum gibi değilsin diyo:)) benimde işime geliyor tabi sevilmek:)

ben de nişanlıyım henüz anne diyemedim.. saçma geliyor bir başkasının anne babasına anne baba demek.
nasıl diyecem bilmiyorum ama desem de kırk yılda bir formaliteden söylerim.

tatlım bende aynı fikirdeyim, anne ve baba kelimeleri özeldir benim için anlamları yani, çok farklıdır, bu hitapta konuşmak için karşılıklı sıcaklık ve samimiyet çok çok önemli ,

ben mesela hitap ederken x anne, y baba şeklinde söylüyorum, daha iyi oluyor hem araya bir engel koyuyorsun hem demiş oluyorsun :34:

offfffffffff evlendğimden beri en büyük derdim sanırım buuuu
diii yee mii yoo ruummmm
kayınpedere bir kaç kere baba dedim hemencecik baba der demez sonraki söyleyeceğim kelimeye geçiyorum :)
ama hiç yüzüne kayınvalideme anne demedim seviyorum çok ii bi insan hiç problem yok ama başlarda vardı sevememiştim demedim şimdi de diyemiyorum sen falan diyorum işte off napimmm :(
çook öncelerden derdim benim 1 tanecik annem var kimseye demem anneme hakaret gibi derdim sanırım onun da bilinçaltı bir eksisi var :(

benim eşim taa nişandan önce bile benim annemden bahsederken "anne" diyordu. ama ben annesiyle daha tanışmadığmız için teyze diyordum. çok tuaftı diyemem gibi geliyordu.

beni istemeye geldikleri gün "anne, baba" dedim ve öyle devam etti.

Bende nişana kadar hep siz diye hitap ederdim ama nişandan sonra onu da yapamadım, çok garip bir durum oldu.
İnanılmaz çekiniyorum, onlarda yaşlı insanlar bekliyorlar dememi bir de diyebilecek kadar çok seviyorum. Ama işte garip geliyor.

Şimdide sadece nasılsın, iyi misin sorularını cevaplarken kullanabiliyorum. Cümle içinde diyemedim hala. Zamanla oturacak herhalde ama çok sinir bozucu bir durum.

bende bu dertten muzdarıbımmm

yok olmuyo soyleyemıyorum bı ara ne guzel soylemıstm bı ıkı kez ama sımdı tekrar amca lafı cıkıverıyo agzımdan...

alıstım sanırım..

benm nısanlımında etkısı olabılr.. o anneme babama teyze amca dıyor...

ve de benden bekleme ben annemden babamdan baska kımseye anne baba dıyemem dıyor...

arada anne diyorum arada X teyze :)) yuvarlanıp gidiyoruz ama sevilmek çok güzel bi duygu öle kızım deyip sahiplenmeleri felan :)))

çok hoşuma gdiyor bebği diyor bide kayınvalide m bana ...sormayın eriyorum :))

inş hep böle guzel devam eder :)

ama ona anne derken hıc annemmiş gb hissetmıyorum o bi gercek :26::26: yanı sankı anne onun adıymış gb düşünüyorum :34::34:

bende anne diyorum ama kendi anneme söylediğim gibi olmuyor.(allah rahmet eylesin annem çok sıcak bir kadında ama kayınvalidem öyle değil malesef ) kızlar ben kayınpederime baba demedim hatta nasıl hitap edeceğimi bilmediğim için hiç konuşmadım bile.(gerçi biz nişanlandıktan bir ay sonra evi terk etti ) ben çok küçük yaşta babamı kaybettiğim için baba demek çok zor benim için:50:

bende anne diyorum ama kendi anneme söylediğim gibi olmuyor.(allah rahmet eylesin annem çok sıcak bir kadında ama kayınvalidem öyle değil malesef ) kızlar ben kayınpederime baba demedim hatta nasıl hitap edeceğimi bilmediğim için hiç konuşmadım bile.(gerçi biz nişanlandıktan bir ay sonra evi terk etti ) ben çok küçük yaşta babamı kaybettiğim için baba demek çok zor benim için:50:

benımde kayınvaliem annem kadar konuskan ssıcak deil ama olamaz zaten istese de:)))

cnm benim inşallah mutluluk peşini bırakmaz senin...nişanlına baba sana da sımsıcak anne dıycek evlatların olur:34::34:

benımde kayınvaliem annem kadar konuskan ssıcak deil ama olamaz zaten istese de:)))

cnm benim inşallah mutluluk peşini bırakmaz senin...nişanlına baba sana da sımsıcak anne dıycek evlatların olur:34::34:

amin cnm inş allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin:16:

Slm kızlar heyecanımdan konu açayım paylaşayım istedim. 1 senedir sözlüyüm ama sözüm nişan gibi oldu nişan yapmayabilirim yani demek istediğim nişanlı sayılırım ve nişanlımın annesine düne kadar hiç anne diyemedim. Herkes çok tepki gösterdi annem bile demelisin dedi her ne kadar demediğime içten içe sevinsede. Ara ara gerginliklerimiz olsada ilk kez dün hep eleştirip adım beklediğimi düşünerekten durup dururken tel açtım ve anne nasılsınız dedim. İnanın o andan sonra sanki herşey yeni başlıomuş gibi geldi. Şimdi daha farklı hissediyorum. Ve merakla bekliyorum :) warmı aranızda benzer durumu yaşayan zorlanan yoksa bende mi gariplik var bir daha diyebilirmiym onu da bilemiyorum :))

bende 3 ay oldu nişanlanalı hala anne baba diyemiyorum.arada sırada nişanlımın gönlü olsun diye dil ucuyla söylüyorummmmm alışamıyorumm yaaaaaaaaaaa:(((((((((((

Back