- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 68
- Konu Sahibi SonBahar0108
''''Yazar hakkında bilgi vermeden önce şunu söylemek istiyorum ki bu yazarı tanımak hayatımın en büyük şanslarından biri.. Onu hiç tanımıyorken bir kitabının ismine vurulup aldım. ''Giderken Bana Birşeyler Söyle'' .. Okuduğumda ise mest oldum.. Ölüm korkusu olan, yakını ölen , ölümü çocuğuna anlatamayan herkesi öyle bir ikna ediyor ki.. insan kitapla ölümü seviyor o kadar diyim.. en önemlisi alanında çok bilgili ve eğitimli olması..
aşk acısı çeken, kafasında şüpheler olan, ölüm endişesi olan, yakını ölüp depresyona girip bu durumdan çıkamayan herkese tavsiye ederim.tavsiye ettğim kimseden olumsuz bir sonuç almadım. herkes bir solukta okuduğunu söyledi kitapları.. bn de karşılaştığım bu şansı paylaşmak istedim. tavsiyem ; bu konuyu görüp de bu şansı tepmeyn :) ''''
önce ktaplarını yazayım :
1.Aynalar Koridorunda Aşk
2. Giderken Bana Bir Şeyler Söyle
Nietzsche ve Babaannem
Yakınlık
Ay Terapisi
Dünyanın üç yüzü
1965 yılında Sungurlu'da doğdu.
Temel eğitimini Sungurlu'da, lise öğrenimini Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi'nde tamamladı.
1982'de girdiği '' İÜ Çapa Tıp Fakültesini'' 1988' de bitirdi.
1993 yılında ''psikiyatri uzmanı'' oldu.
1999 yılından beri, kendi ofisinde terapilerini sürdürmektedir. Mustafa Ulusoy'un temel çalışma alanı Kognitif ve Varoluşçu Psikoterapilerdir.
Çeşitli dergilerde deneme yazıları yayınlanan Ulusoy'un ulusal ve uluslararası kongrelere sunduğu, özellikle kognitif psikoterapiyle ilgili bir dizi mesleki çalışması vardır. Ülke içinde ve dışında, psikiyatri dergilerinde makaleleri yayınlanmıştır.
Fotoğrafçılığa ve sinemaya özel ilgisi olan Mustafa Ulusoy TVNET de Film Şeridi isimli programın yapımcılığını ve sunuculuğunu sürdürmektedir. (Film şeridi programının videoları TVNET adresinden izlenebilmektedir)
Ulusoy ayrıca Zaman gazetesinin Cuma ekinde köşe yazarıdır.
aşk acısı çeken, kafasında şüpheler olan, ölüm endişesi olan, yakını ölüp depresyona girip bu durumdan çıkamayan herkese tavsiye ederim.tavsiye ettğim kimseden olumsuz bir sonuç almadım. herkes bir solukta okuduğunu söyledi kitapları.. bn de karşılaştığım bu şansı paylaşmak istedim. tavsiyem ; bu konuyu görüp de bu şansı tepmeyn :) ''''
önce ktaplarını yazayım :
1.Aynalar Koridorunda Aşk
2. Giderken Bana Bir Şeyler Söyle
Nietzsche ve Babaannem
Yakınlık
Ay Terapisi
Dünyanın üç yüzü
1965 yılında Sungurlu'da doğdu.
Temel eğitimini Sungurlu'da, lise öğrenimini Ankara Bahçelievler Deneme Lisesi'nde tamamladı.
1982'de girdiği '' İÜ Çapa Tıp Fakültesini'' 1988' de bitirdi.
1993 yılında ''psikiyatri uzmanı'' oldu.
1999 yılından beri, kendi ofisinde terapilerini sürdürmektedir. Mustafa Ulusoy'un temel çalışma alanı Kognitif ve Varoluşçu Psikoterapilerdir.
Çeşitli dergilerde deneme yazıları yayınlanan Ulusoy'un ulusal ve uluslararası kongrelere sunduğu, özellikle kognitif psikoterapiyle ilgili bir dizi mesleki çalışması vardır. Ülke içinde ve dışında, psikiyatri dergilerinde makaleleri yayınlanmıştır.
Fotoğrafçılığa ve sinemaya özel ilgisi olan Mustafa Ulusoy TVNET de Film Şeridi isimli programın yapımcılığını ve sunuculuğunu sürdürmektedir. (Film şeridi programının videoları TVNET adresinden izlenebilmektedir)
Ulusoy ayrıca Zaman gazetesinin Cuma ekinde köşe yazarıdır.
Son düzenleme: