Mustafa Taş mı Semra Kahraman mı?

filozofcan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
283
63
318
Merhaba arkadaşlar,
Bugün 3. tüp bebek tedavim de negatif geldi ve ben nereye gideceğimi şaşırmış durumdayım. 2 Bahçeci 1 tanesi de Kocaeli Eğitim Araştırmada yapıldı. Aynı tedavileri uygulayıp farklı sonuç beklemek tamamen mantıksız. Embriyolar tutmuyor işte. Farklı yöntem deneyen doktor önerilerine ihtiyacım var. Acaba 10 saatlik yolu ve onca masrafı göze alıp Kayseri Mustafa Taş'a mı gitsem yoksa İstanbul'da Semra Kahraman'a mı? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Öncelikle tüp bebek yaptırma sebebiniz nedir?
Eşinizle mi ilgili bir durum yoksa sizle mi ilgili. Yani düşük amh vs gibi mi.
Buna göre araştırmanızı tavsiye ederim.
Embriyolarınıza ngs yaptırdınız mı hiç ?

Bizimki sebepsiz. Yumurtalar güzel spermler güzel embriyolar kaliteli ben de anlamadım. Yani rahime tutunmada sorun var.

Bizimki sebepsiz. Yumurtalar güzel spermler güzel embriyolar kaliteli ben de anlamadım. Yani rahime tutunmada sorun var.
Rahime çizik attırabilirsiniz , transfer öncesi ve sonrasında intralipid serum ( bağışıklık ) tedavisi uygulatabilirsiniz.

Yani bunları bende araştırdım tabii ama doktora şunları şunları yapalım deyince garip karşılıyorlar. İşini öğretiyormuş gibi. Yenilikleri takip edip onların yönlendirmesi lazım

kesinlikle semra kahramana gitmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…