• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mustafa Sıtkı Gözeler 'e burun estetiği yaptıran var mı?

Marla_maria

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
6
1
16
Merhabalar, ben bir süredir burun estetiği için araştırma yapıyorum. Erzurumda yaşıyorum ve birçok tanıdığımdan Mustafa Sıtkı Gözeler i duydum. Sizlerden bilen var mı olumlu /olumsuz her türlü yorumlarınızı paylaşmanız benim için çok önemli. Bir kere ameliyat olmak istiyorum lütfen sizin de tanıdıklarınız varsa yardımcı olur musunuz Teşekkürler şimdiden :)

Merhaba ben kendisine ameliyat oldum nefes tıkanıklığm kesinlikle cozuldu burnum gayet doğal ve güzel.
Ama şöyle de birşey var bir arkadaşım da benden 2 yıl önce kendisine oldu ama niyeyse nefes tıkanıklığı kaldı o da Ankara'ya gidip 2. Kez ameliyat olmak zorunda kaldı

Arkadaşlar ben Mustafa beye ameliyat oldum şuan 1.ayım çok doğal bir burnum oldu çok şükür çok memnunum kendisi harika bir doktor işinde başarılı olduğu kadar sabırlı ilgili ve güleryüzlü de. Üstelik üniversite hastanesinde olması ve herkesçe ulaşılabilir olması da ayrı bir güzellik iyi ki çıkmış karşıma. Mustafa hocayı düşünenler olursa bana yazabilir seve seve yardımcı olurum

Merhabalar, ben bir süredir burun estetiği için araştırma yapıyorum. Erzurumda yaşıyorum ve birçok tanıdığımdan Mustafa Sıtkı Gözeler i duydum. Sizlerden bilen var mı olumlu /olumsuz her türlü yorumlarınızı paylaşmanız benim için çok önemli. Bir kere ameliyat olmak istiyorum lütfen sizin de tanıdıklarınız varsa yardımcı olur musunuz Teşekkürler şimdiden :)
Bende erzurumda yaşıyorum burun estetiği ameliyatımı özgür yörük yaptı sonuç çok kötü oldu.mustafa sitki gözelerin adini hiç duymamıştım.

İyi günlr bende ameliyat olmak istiyorum bana biraz bilgi verir misiniz

Arkadaşlar ben Mustafa beye ameliyat oldum şuan 1.ayım çok doğal bir burnum oldu çok şükür çok memnunum kendisi harika bir doktor işinde başarılı olduğu kadar sabırlı ilgili ve güleryüzlü de. Üstelik üniversite hastanesinde olması ve herkesçe ulaşılabilir olması da ayrı bir güzellik iyi ki çıkmış karşıma. Mustafa hocayı düşünenler olursa bana yazabilir seve seve yardımcı olurum
Ben Mustafa beye olmak istiyorum aceba biraz Bilgi verirmisin iz

Bir yıl sonra da ben yazayım

Yazıyorum

Merhaba
Ben henüz yeni oldum ameliyat Mustafa Hocaya

İstanbul'a geldi ameliyat için Erzurum'da hala
İstanbul'da olsa sanırım epey talep olur

Ben doktoru seçerken özgeçmişine baktım, Instagram'da çok foto yok ve takip eden sayısı diğer fenomenlere göre az

Birçok doktora yazdığım gibi Mustafa Hoca'ya da yazdım süreç hkk vs bilgi almak için

Yaklaşımı dinlemesi çok iyi, her zaman ulaşılabilir olması çok iyi
Çünkü şehirler farklıydı

Üstelik o fenomen doktorlardan birinin Mustafa Hoca'ya dört yıl asistanlık yaptığını öğrendim:)
O doktorla da görüştüm yüzyüze sonra, Mustafa Hoca için ben ondan öğrendim dedi

Bu beni daha da heveslendirdi
Ve süreç başladı

Benim burnumda çok hafif bir kemer vardı yandan profil, çok da gerek yoktu görüntü olarak :) benimkisi can sıkıntısı herhalde:))) neyse atel çıksın gorecez ben de heyecanlıyım Ama Z planını bile düşünüyorum olur ya sevmedim diyelim ters giden durumlar oldu
( Z planı dediğim revizyon)

Morluk olmadı, gözüm küçülmedi, halkalar siyah siyah gözüme batmadı
Sadece sarı renk bı ara açık yeşile döndü hafiften sarıya geçti:)) sisligim var sincap gibiyim yanaklar düştü

Bu hafta oldum,
Sizden öğrenmek istediğim memnuniyetiniz

Burun asimetri durumları oldu mu geçti mi
Atel ciktiginda burnunuz ile şimdiki arasında epey fark var mı ve ilk gün benim Michael Jackson gibiydi enivoni vakkey diye ay yürüyüşü yapacak kadar acaba düşer mi az Maykılıye olmak gözümü korkutuyor eski burnumu ararimmmm

Merhabalar ben 10 gün sonra mustafa sıtkı gözeler'e burun ameliyatı olacağım tampon konusunu sormayı unuttum acaba silikon tampon mu kullanıyor bilgisi olan var mı? Ameliyattan hemen sonra nefes alınıyor mu yoksa burun tamamen tıkanık mı oluyor?

Merhabalar ben 10 gün sonra mustafa sıtkı gözeler'e burun ameliyatı olacağım tampon konusunu sormayı unuttum acaba silikon tampon mu kullanıyor bilgisi olan var mı? Ameliyattan hemen sonra nefes alınıyor mu yoksa burun tamamen tıkanık mı oluyor?
Oldunuz mu nasıl hissediyorsunuz

Merhaba bende burun eğriliği var ve birazda büyük bir burna sahibim..acaba devlettemi yoksa özelde mi görev yapiyo..ve herhangi bi ücret ödediniz mi..yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu arada şunu da eklemek istiyorum burun ameliyatı olacaklar benim gibi korkanlar varsa korkmayın ne yapıyorlarsa artık nefes alamama flan hiç rahatsız etmiyor zaten sürekli uyku halinde oluyorsunuz ve bu durum tampon alındıktan sonrasını bile kaplıyor. (Benim ameliyatın ertesi günü çıkmıştı tampon.) Bana cevap verilmemişti sorduğumda ve sürekli korkarak girmiştim ameliyata. Siz sakın korkmayın :)

Furkan şengöz e sakin olmayın ben yandım siz yanmayın burnum eskisinden daha büyük ve burun ucu çok aşağı doğru dusuk

Back
X