• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mustafa Sıtkı Gözeler 'e burun estetiği yaptıran var mı?

Ben bu doktoru da düşünüyordum ama siz böyle söyleyince korktum şimdi 😟 memnun değil misiniz ne gibi sıkıntılar yaşadınız
burun ucum aşağı doğru düştü eskiden 1 delikten nefes alamıyordum şimdi ucu aşağı olduğu için ikisinden de alamıyorum yamuk kaba bir burnum var artık. Ayrıca o kadar kesmiş biçmiş ki izler hiç geçmeyecekmiş. Diğer doktorlar öyle söyledi. Anlayacağınız kötü bir haldeyim

Ameliyatımdan nerdeyse iki yıl sonra tekrar yazıyorum tabi ki burun şekli epeydir oturdu. Benim burnum çok büyük çok kemerli ve düşüktü tabi ki ameliyatla fındık gibi bi burun olmadı ama tek ameliyatla ancak bu kadar olur sanırım. Mustafa bey genelde kanatlardan birini daha büyük birini daha küçük yapıyor belki fark etmişsinizdir bende öyle. Ama tabi bilmeyen çok fark etmiyordur. Bir de benim eski burunum çok kemerli olunca şuan da hafif kemerimsi bişey var. Eskisinden her türlü iyi tabiki ve burnunuz benimki kadar büyük ve kemerli değilse istediğiniz gibi olur. Yine olsa yine tercihim mustafa bey olurdu :) Furkan beyi tavsiye etmem kesinlikle

Ameliyatımdan nerdeyse iki yıl sonra tekrar yazıyorum tabi ki burun şekli epeydir oturdu. Benim burnum çok büyük çok kemerli ve düşüktü tabi ki ameliyatla fındık gibi bi burun olmadı ama tek ameliyatla ancak bu kadar olur sanırım. Mustafa bey genelde kanatlardan birini daha büyük birini daha küçük yapıyor belki fark etmişsinizdir bende öyle. Ama tabi bilmeyen çok fark etmiyordur. Bir de benim eski burunum çok kemerli olunca şuan da hafif kemerimsi bişey var. Eskisinden her türlü iyi tabiki ve burnunuz benimki kadar büyük ve kemerli değilse istediğiniz gibi olur. Yine olsa yine tercihim mustafa bey olurdu :) Furkan beyi tavsiye etmem kesinlikle
Merhabalar şimdiki burun resminizi özelden atarmisiniz çok rica ediyorum

Bende erzurumda yaşıyorum burun estetiği ameliyatımı özgür yörük yaptı sonuç çok kötü oldu.mustafa sitki gözelerin adini hiç duymamıştım.
mustafa sitki gozelere sakin olmayin kizlar ben oldum asla memnun kalmadim ve de bi suru magdur ettigi insan var ne psikoloji birakiyor bu adam ne saglik sakin olmayin

Back