Mustafa Mert Okumuş Plastik Cerrahi

Çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun doktorun işleminden tamamen memnun oldunuzmu bazı doktorlar eşitsiz yapıyor muş göğüsten iltihap akıyor muş tekrar revize etmek gerekiyor sizin süreç nasıl geçti biraz detaylı anlatabilir misiniz ben de kendisine randevu aldım haftaya

Banada çok iyi geldi instagram dan takip etmeye başladım inşallah olan biri çıkar size ne kadar zamanda yapabilirim dedi ameliyatı acaba
Merhaba bende randevu alıp gittim ama asistanı muayene etti karın ultrasonu istedi çektirip götürdüm ameliyat günü için mert beyin bizaay arayıp hün vereceğini iletti instagramdan takip ediyordum zaten dö den yazdım net bir tarih veremediklerini söyledi yoğunluk varmış
Sigarayı bırakmam istendi bıraktıp ama zorlanıyorum net bir tarihte olmayınca daha çok stres yapıyorum sigea konusunda meredeyse başkayacağım deselerli 2 ay sonra planlanıyor 15 gün evvelinden sigara içmeyi bırakın bu na göre davranırım
Sigara içen varmı aranızda sizler nasıl bilgilendirildiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…