- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Ah Ah... Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim memleketim. Eğer yayınlanan belgeleri dikkatlice okursanız halen yargılandığını ve her an cezasının hükmedilebileceğini anlarsınız. Hapise dönmesi çok uzak değil maalesef, memleketimin cemaatçi savcılarının pek güzel bir oyunu bu. AKP hükümetine yapılmış bir göndermedir. Balbay sanıyor musunuz ki geceleri rahat uyuyacak? Bu hakim ve savcılar özgür mahkemelerde yargılanmadıkça önümüzdeki günlerde Balbay'ın cezası onanacak ve bir 15 yıl daha içeride olacaktır... Hak mı? Hukuk mu? Nerede?? Bilen bi göstersin.
Ben de senin gibi düşünüyorum. Simdi tahliye edildi, sucu sabitleştirilerek ve herkese onun suclu olduğu empoze edilerek yeniden cezaevine dönecek. Ya da onun gibi hükümlü eski bdpli belediye baskanları da salıverilecek. Nerden baksan değnek :)
Tuncay Özkan'dan Balbay yorumu: Özgürlüğüm sana emanet Mustafa
Ergenekon davasında tutuklu olan Mustafa Balbay'la bir dönem koğuş arkadaşlığı yapan gazeteci Tuncay Özkan'ın twitter hesabından Balbay'ın tahliyesiyle ilgili şu yorumlar yapıldı:
"Tuncay Ozkan'dan mesaj: Balbay'in özgürlüğü bizim özgürlüğümüzdür. Silivri zindani yıkıldı. Balbay özgür; biz özgür! Yagmur ve Deniz bu akşam Nazlıcan oldu. Mustafa ruhumun özgürlüğüdür. Özgürlüğüm sana emanet Mustafa.. Sistem, içerdekini cezalandırmakla içini soğutamadığı için ailelere ayrıca zulüm uyguluyor. Sonuçta bu kaçıncı kaza!
Balbay, özgür olmalıdır! Aksi halde: Korkaklar hakim kalmamalıdır!"
Tuncay Özkan'dan Balbay yorumu: Özgürlüğüm sana emanet Mustafa - Türkiye Haberleri - Radikal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?