• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

müsli+spor.hedef 70 kilo :)hergün yediklerimi yaptıklarımı yazıcam.kopya çekebilirsnz

Kedicikkkk

çirkinnn
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
47
0
36
Sivas
Selammm... :34:

80 kiloyum 1.70 boyundayım. hedefim 70 e düşebilmek. spor salonuna gidiyorum ve müsli diyetini yapıyorum.

hergün yediklerimi yaptıklarımı vs.yazıcam buraya.kopya çekmek isteyen olursa buyursun :)) bakalım bir başarı öyküsü olucakmı :))

hergün tarihide atayım. haftada bi tartılıcam ve buraya yazıcam :)) hadin bakalım :27:

13.06.2011 pazartesi...

saat 8.30da 1 kase müsli (special k) yedikten sonra 9 da spor salonuna gittim.

yaptıklarımı hatırladığım kadarıyla yazayım. 10 dk tempolu yürüyüş (6.0) yaptıktan sonra ısınma hareketleri yaptım.bugün kol ağırlıklı çalıştım çeşitli aletlerde. 600 mekik çektim.ama bu mekik öyle elini ensede birleştir dizine doğru kalk değil. tarif edeyim:
-sırtüstü yatıp bacaklarını kırıyorsun ama ayağınla popoşun arasında 1 karış olucak.bacaklarını açıyorsun omuz hizasında. sağ elini sol elinin üstüne koyuyorsun.dirseklerini kırmadan kollarını başının üstünden yere değdirip bacaklarının arasına kalkıyorsun (ellerinde). böyledahaetkili oluyormuş. gerçektende normal mekiğe oranla daha çok yakıyor. ilk iki gün 4 tane 25 şeklinde yapıyorsun. part part. her 25de bir 30sn dinlenme hakkın var. sonraki günler çekebildiğin kadar çek zararı yok :52: hocamız sonraki günler +100, +100 şeklinde ( 100,200,300,400...)yapmamızı istiyor ama ben 100,100,250,400,600 yaptım.zararı yok :) ama 3. günden sonra 25 25 yapmıyorsun. 50 50 yapmak gerek.aralar yine 30 sn.

mekikten sonra dambıllarla (siz su şişeleriyle yapabilirsiniz? ama ben 6 kiloluk dambılla yapıyorum?) yan ağırlık yaptım. ama hocam bunda bnm dediğimin dışına çıkma dedi.. 100,100,200,300,200. böyle yaptırdı. yani böyle devam edicek => 100,200,300,200,100,200,300... grafiğin zigzag gitmesi gerek.hemen nasıl olduğunu anlatayım
-ilk dambılı sol elimize alıyoruz.ayaktayız. ayaklar kapalı.yana eğiliyoruz.dizimize kadar yani dambıl dizimize değecek yandan.. bunda partlar 100 100. yani ara vermeden 100yapıyorsun. aralar 1 dk. eğil, düz dur, eğil, düz dur. sonra aynı şekil sağ taraf. tempolu yapıyoruz bunu.
başka çok şey yaptımda hatırlamıyorum.acıktım:) saat 6 oldu yemek yemem gerek :)

öğle 12de yedim.ama saat 3 gibi acıktım.1 salatalık yedim.şimdidee yemeye gidiyorumsaat 6.30 oldu :))

15 haziran çarşaba....

bugün sabah 9 da uyandım ve saat 9 da spor salonuna gitmem gerekiyordu. apar topar fırladım evden 10 dk içinde. tabii o aceleyle kahvaltı mahvaltı uçtu gitti. gittim sporumu yaptım (günlük mekiğimi, dambıl yan mekiğimi, bacak hareketlerimi, sopa ile tivistimi, ve aletlerle yaptığım hareketlerimi) .saat 12de eve geldiğimde annem yemek ye açlıktan ölmek mi istiyosn demesiyle hiçte aç olmadığımı fark ettim. bende böyle garip bi durum var işte. sabah kahvaltı yapmadığım zaman o gün hiç acıkmıyorum :66: neyse yinede 4-5 tane yaprak sarması 4-5 tanede çilek yedim. öğün atlasın miğdem boş kalmasın diye. çok yorulmştm bugün. gttm yattım saat 3 e kadar uyumuşum :9: uyandım ve 7-8 dilim karpuz yedim. ( bu aralar çok yiyorum karpuzu. umarım kilo yapmıyordur .s) ev ödevi verdi hocamız :16: saat 6-7 gibi onu yapıcam (300 ayakta yan mekik 2 tarafada. 500de yatarak normal karın mekiği.) akşam acıkırsam eğer müslimden yiyicem 1 kase. acıkmazsamda hiç bişi yemicem. biraz hızlı kilo vermem gerek. 2 temmuzda düğünümüz vaaarrrrr :52:

Back
X