• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muş Macunu İşe Yarıyor mu?

taydin

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.036
3.085
698
Zayıflamak için rejime son

Muş'ta bitkilerle çeşitli hastalıkları tedavi eden Yasin Oflaz, yaptığı karışımla 115 kiloluk gencin 40 günde 95 kiloya inmesini sağladığını söyledi.

12 yıldır bitkilerle çeşitli hastalıkları tedavi eden Yasin Oflaz, yeni karışımla rejimi tarihe karıştırıyor. 17 yaşında olmasına rağmen 115 kilo olan Cem Özer, Yasin Oflaz'ın hazırladığı özel karışımla 40 günde 95 kiloya düştü. Muş'un Erzurum Caddesi üzerinde şifalı bitkiler satan Yasin Oflaz isimli esnaf, doğadaki bitkilerin her derde deva olduğunu ancak önemli olan bitkilerin doğru şekilde kullanılması olduğunu söyleyerek, tamamen doğal bitkiler ile hazırladığı özel karışımın zayıflamak isteyenler
için büyük bir fırsat olduğunu kaydetti.

Oflaz, "Genç yaşta 115 kilo olan Cem Özer için özel karışım hazırladım ve kullanmasını söyledim. Cem, bu karışımı kullandıktan 40 gün sonra 20 kilo zayıfladı. Ben şuna inanıyorum, bütün hastalıkların tedavisi doğada mevcut, yeter ki bilerek kullanılsın. Ben doğadan elde ettiğim şifalı bitkilerle doktorların dahi iyileşemez dedikleri hastalıkları tedavi ettim.

Bunların en büyük örnekleri Antalya'da geçirdiği kabakulak hastalığı sonucu geri dönüşümsüz işitme kaybı
yaşayan 6 yaşındaki Burak Gündoğmuş'a göndermiş olduğumuz şifalı bitkileri kullanarak bir haftada sağlığına kavuştu. Diğer bir örnek ise Abdulrezzak Yalvarıcı, 3 kalp damarında tıkanıklık vardı. Bitkisel ilaçlar ile 45 günde damarları açıldı" şeklinde konuştu.

Düzensiz beslenme nedeni ile genç yaşta 115 kiloya çıktığını belirten Cem Özer ise 40 günde bu kadar kilo verebileceğine kendisinin de inanamayacağını belirterek, şaşkınlığını dile getirdi. Zayıflamayı çok istediğini ve kullandığı ilaç yardımıyla önemli ölçüde kilo verdiğini söyleyen Özer, "Genç yaşta 115 kilo olmam beni de rahatsız ediyordu.

Kilo almanın önüne bir türlü geçemiyordum. Son olarak Yasin Oflaz'ın bana verdiği özel karışımı kullanmaya başladım. İlk etapta bana pek inandırıcı gelmiyordu. Ama kullandıkça kilomun düştüğünü fark ettim ve 40 günde 20 kilo zayıfladım" dedi.

bilmiyorum canım ya. acaba muşta olan üyemiz var mı? ben de gezinirken mynette bu haberi buldum. hemen aldım buraya. belki bi bilen bi duyan vardır diye.

Adamın Muş'ta mağazası varmış. Kulakla ilgili haberi de İhlas Haber Ajansı hazırlamış, ama tarih eski biraz. Acaba ajansa mail atsak verirler mi bilgi filan?
Link Silinmiştir.

ya daha 2 gün oldu oraya uğrayalı,tarçın filen alayım diye gittim,dedi bizim çırak bak nası kilo verdi,hakketen çocuk baya vermiş,cam kavanozun içinde bal gibi bir karışım,yanlış hatırlamıyorsam 15 ytl filendi,ben de dedim bak sen bunu gazeteye ver fırsatı kaçırma ve duyulmuş:1closedeyes: ben bi yarın da gideyim,gidişata yön verdim demi:içelim: ilk defa bulunduğum ilde zayıflama ile ilgili birşeye kolayca ulaşabilcem ne güzel:sm_cool: :1rolleyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya yapmayın arkadaşlar.Her gördüğümüzü denemeye kalkışmayalım hemen.Bir kere,uzman doktorlar ne diyor:ayda en fazla 4 kilo verin...Obez değiliz ki biz?Hadi 30 kilo falan fazlamız olsa neyse de, 3-5 kilo için ne olduğunu bilmediğimiz şeyleri yiyip içerek sağlığımızdan olmayalım,böbreklerimize yazık valla...Biz şimdilik efendi efendi içelim sirkeli ballı karışımımızı,sürelim masaj yağlarımızı...Kazıkla çakmadık ya bu kiloları..Biraz gayretle üstesinden geliriz evelallah....:teselli: :teselli: :1yes2: :1yes2:

Ya yapmayın arkadaşlar.Her gördüğümüzü denemeye kalkışmayalım hemen.Bir kere,uzman doktorlar ne diyor:ayda en fazla 4 kilo verin...Obez değiliz ki biz?Hadi 30 kilo falan fazlamız olsa neyse de, 3-5 kilo için ne olduğunu bilmediğimiz şeyleri yiyip içerek sağlığımızdan olmayalım,böbreklerimize yazık valla...Biz şimdilik efendi efendi içelim sirkeli ballı karışımımızı,sürelim masaj yağlarımızı...Kazıkla çakmadık ya bu kiloları..Biraz gayretle üstesinden geliriz evelallah....:teselli: :teselli: :1yes2: :1yes2:

Haklısın tatlım, zaten müdürümüz asusicim yarın bi' ön araştırma yapacak bize. Ancak burada gözden kaçan nokta şu:
115 kilo olan kişi 40 günde 20 kilo vererek 95 e düşmüş. (aklımda yanlış kalmadıysa) Bunu oranlarsak, malum kişi ağırlığının %17 sini kaybetmiş. Sözkonu oranı 70 kiloluk bir kişiye uygularsak 12 kilo eder. 40 günde 12 kilo vermek demek de, yaklaşık olarak ayda 9 kilo eder. Çoook da göz korkutucu bir oran değil bence.

imza: matematik müyendizi püsküüt :Roflol: :Roflol:

ya araştırdıktan sonra eğer güvenli birşeyse ben de istiyorum.
Acaba bir de nasıl yeniyor?
Sadece o yağtığı karşımı yiyorsak benim böbrekler bu sefer iflas eder herhalde.
Denemediğim şey kalmadı da :(

yahu arkadaşlar ben sanırım kullanmıştım o dediğiniz şeyden, ama bitek muşta var die bişi yok, banada bizim marangoz amca sölemişti, o da sizin dediğiniz gibi 40 kilo falan vermiş kısa zamanda. bahsettiği karışım NARÇİÇEĞİ MACUNU olarak biçok aktarda var. ben aynı karışımın bi bej rengi olanından bide koyu kahverengi olanından almıştım. tatları aynı. tecrübelerim

*tatlı-ekşi garip bi tadı var
*ben tatlı sevmediğim için 5 günden fazla tahammül edemedim.
*midende garip bi tokluk hissediosun. yani için yemek almıo sanki.
*bitkisel olduğu belli, içince anlıosunuz zaten.
*sabahları bi yemek kaşığı hüpletiliodu sanırım.
*bide su falan içmek gerekio tabi.

öle bişiler yani. marangoz amcada çok kilo vermiş, dolabı tamir ederken anlatmıştı, yani onun yalancısıyım :) ama ölesine bi marangoz da narçiçeği macununu öve öve anlatıosa vardır bi güzellik heralde :)

buda bala banziyodu macun olarak bulamamıştım bende, ama fena bişi diil deneyin isterseniz onuda :) denemediimiz şey kalmadı nasıl olsa :) yada en azından nar çiçeği macunu olarak aklınızda olsun, bi aktarın önünden geçerken girip bi göz atarsınız. acaip iştah kesio. ama dediğim gibi tatlı sevmediğim için bi kaşık hüpletmek bana eziyet gibi gelmişti devam edemedim o yüzden yavrular :) öperim hepinizi, takipte olucam ;)

arkadaşlar aktardaki çırak ve ürünle ilgili

Zayıflamak için aktarda çalıştı 40 günde 20 kilo verdi.

17 yaşında 115 kiloya ulaşan Cem Özer,zayıflamak için şifalı bitkiler satan bir aktarın işyerinde çalıştı.40 günde 20 kilo verdi. Muş’un Erzurum Caddesinde şifalı bitkiler satan bir aktarda zayıflama macunu satıldığını öğrenen 115 kilo ağırlında 17 yaşındaki Cem Özer,sırf zayıflamak için alım gücü olmadığından şifalı bitkiler satan işyerinde çalışmaya başladı.

İşyeri sahibi ile anlaşarak ücret almaksızın sadece zayıflama macunundan yiyerek çalışmayı kabul etti. İşyeri sahibi Yasin Oflas, yıllardan beri şifalı bitkiler sattığını belirterek, kendi ürünleri olarak zayıflatma macunu ismini verdikleri, metabolizma hızlandırıcı bitkisel zayıflama macununu yaparak zayıflamak isteyen müşterilere satışına başladıklarını 17 yaşında 115 kilo olan Cem Özerin işyerine gelerek kilo vermek istediğini işyerinde ücret almadan sadece bu macundan günde üç kez yemek şartı ile çalışmayı önerdiğini, yeni yaptığımız bu macunu bende ilk defa işyerimde çalışan birine tatbik ederek insanlara kolaylıkla gösterebileceğimi düşünerek Cem’i işyerinde çalıştırmaya başladığını, tere tohumu, diyet layt, keten tohumu, nar suyu, biberiye yağı, kekik yağı, limon yağı, sandaloz sakızı, vs. bitkiler den yaptığımız zayıflama macununu düzenli olarak sabah,öğlen ve akşam aç karnına birer tatlı kaşığı yedirdikten sonra üç bardak su içerek 40 günde 20 kilo zayıfladığını,hiçbir yan etkisi olmayan zayıflama macunun Cem’i görenler kapış, kapış almaya başladı. Cem sayesinde kısa sürede macunları sattık”diye konuştu.

Cem Özer ise 17 yaşında 115 kilo olduğundan toplumun içine çıkmaktan utandığını,hiç kız arkadaşı olmadığını,zayıflamak için çok spor yaptığını ancak zayıflayamadığını,şifalı bitkiler satan işyerine giderek zayıflamak uğruna ücret almadan çalışarak hem hiç diyet yapmadan sadece zayıflama macununu yiyerek zayıfladığını,95 kiloya düştüğünü ve zayıflamaya devam ettiğini,işyerine gelen müşterilere kendi resmimi göstererek 20 kilo zayıfladığımı gösterince macunlarda her geçen gün daha fazla satılmaya başladı”diye konuştu.

ay msn ne ekledim adami konustu bi seyler yazdi delircem

Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur. Siyah çay, kahve ve kola içmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler. Et ve et mamülerine 5-6 ay aravermek gerekir, çünkü asidoza sebep olur, buda birçok hastalığın ana kaynağıdır.

Akşam yemeği yerine çok az yoğurt, meyve veya salata yenebilir veya sebze çorbası içilebilir. Hayvansal besinler, tahıl, bakliyat ve hamurlu yiyecekler akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur. Ne kadar hamurlu besin o kadar yağ oluşur, çünkü nişasta glukoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa döşerek vucutta depolanır.

Gökçek Tonik artı kan çayı

iyi gelir tonik hem mideyi hemde bağırsalkarı iyileştirir

hemde zayıflatır

ay msn ne ekledim adami konustu bi seyler yazdi delircem

Asla peynir yememeli, çünkü asidoza ve iltihaplanmaya sebep olur. Siyah çay, kahve ve kola içmemeli, çünkü bağırsakları kurutur ve vitamin, mineral ve aminoasitlerin alımını (absorbesini) önler. Et ve et mamülerine 5-6 ay aravermek gerekir, çünkü asidoza sebep olur, buda birçok hastalığın ana kaynağıdır.
Akşam yemeği yerine çok az yoğurt, meyve veya salata yenebilir veya sebze çorbası içilebilir. Hayvansal besinler, tahıl, bakliyat ve hamurlu yiyecekler akşam yenirse tam sindirilmez ve zamanla problemlere sebep olur. Ne kadar hamurlu besin o kadar yağ oluşur, çünkü nişasta glukoza (şekere) dönüşür, şekerde yağa döşerek vucutta depolanır.
Gökçek Tonik artı kan çayı
iyi gelir tonik hem mideyi hemde bağırsalkarı iyileştirir
hemde zayıflatır

adamı ekledim msne derken karışımı yapanımı? omu yazdı bunları? o kullanılırken o yazanlar yenmicekmiymiş yan?gökçek tonik artı kan çayı nee? vampirmi bu adamm:))))

ben bişilermi kaçırdım yauvvv :)

Ben geldimmmmmmmmmmm

ya okulla muşa arası 1 saat,muş a vardığım gibi koştura koştura gittim Arısana:))kızlar o gördüğüm bal gibi olan şeymiş,doğruymuş.yalnızca o karışım değil yanında başka şeyler de kullanmış.bu bal gibi olan karışım sabah,öğlen,akşam yemeklerden 20 dakika önce bir tatlı kaşığı alınıyor üzerine 3 bardak ılık su içiliyor.bunun yanında yine kendilerinin oluşturduğu bölgesel zayıflama kremi,sandoloz sakızı,tere tohumu kullanılıyormuş.bu bahsedilen karışımın içinde tere tohumu,kekik yağı,nar ekşisi,biberiye yağı,hakiki süzme bal,diyetlayf,keten tohumu,sandoloz sakızı,limon yağı ve başka bitkiler yer alıyormuş
bu karışımı kalp,tansiyon,şeker,tiroidi olan herkes kullanabilirmiş.emziren bayanları da sordum,bu 3 öğünlük alımlar 1 çay kaşığı azaltılarak kullanılabiliyomuş.yan etkisi yokmuş..

çırakla da röportaj yaptım:))ya muş gazetesinde baktıysanız fotoğrafları var çocuğun hakketen öyleydi,dedim sen diyet yaptın mı hayır yapmadım,bunu yemeklerden 20 dakika önce aldığım için iştahım çok yoktu,diğer kullanılması gerekenlerden bölgesel zayıflatma kremi karışımı her akşam karın bölgesine masajla sürmüş,her akşam bu kremler 20-30 mekik çekmiş ve diğer sandoloz sakızı,tere tohumunu günde 3 kez almış.hala devam ediyormuş,bu kiloyu 40 günde vermiş,şuan da daha sağlıklı,çırağın yaşı bu arada 17,yaşı küçük olduğu için daha çok ve çabuk vermiş de olabilir.doğuştan beri kiloluymuş,1-2 senede alınan kiloları değilmiş.bu karışımın tadı acı değilmiş,herşeyi ama herşeyi sordum çocuk maşallah iyi sabretti:)))

şimdi gelelim siz bunu nasıl alacaksınız,benden araştırması artık ben aradan çekiliyorum.dedim il dışından bunu almak isteyenler ne yapacak,posta çeki ve akbanktan havale ile kargoyla gönderiyorlamış.telefon numaralarımızdan ulaşabilirler,kilo,yaş vs.söylüyorsunuz ona göre bir kür ayarlıyorlar.

1 aylık kür :karışım+zayıflatıcı krem karışımı+sandoloz sakızı+tere tohumu
50 YTL miş..

kızlar kazen ne der bilmem o yüzden burdan telefon numarası vermiyorum,izin verirse veririm.ben aradan çekiliyorum araştırmamı yaptım,merak edeceklerinizi düşündüklerimi sormaya çalıştım.....daha yemek yemedim walla çok açıktım,ben bişeyler yiyeyim ....

şimdi gelen ürünlerin nasıl kullanacağı yazıyormuş içinde 3 adet macun varmış 3 bardak su ile içiliyor
tokluk hissi veren bişiy dedi 2 bardak suyla aynı şeymi anlamadım yada tere tohumuda olabilir.
kremi söledi
sakız demedi bana :( bunlar var dedi.
kilo ve boyu artı iştah durumumu sordu. adresimi aldı hesap no verdi.
parayı yatırdım adamı aradım. bugün eğer olmaz ise en geç yarın gönderirim dedi.
bu arada muş - izmir arasına 2 günde geliyoo
en geç nasipse cumartesi elimde olacak
isteyen beklesin ben onay vereyim sizin için.
gelmezse zaten giden 50 ytl size feda olsun :)

Sevgili moderatorum kişiye özelmi yapıyorlarmış karışımı boyun ve kilonu onun için mi sormuş ? hani kişiye özel diyet varya , belki karışımda sipariş verene özeldir ????

Sevgili moderatorum kişiye özelmi yapıyorlarmış karışımı boyun ve kilonu onun için mi sormuş ? hani kişiye özel diyet varya , belki karışımda sipariş verene özeldir ????

yok ortalama 15 kiloya kadar 1 aylık kür veriyor anladığım kadarıylaa

Back
X