• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mürdüm yemek odası(resimli) acill yardımm :(

Güle güle kullan mürüm rengi beyazla çok güzel duruyor.koltuklarını açık renk al bence kullanamam diye düşünme artık çok güzel kumaşlar var yıkanabilir , silinebilir hatta kir tutmayan kumaşlar secebilirsin koltuklarını alırken . halını da içinde mor olan renk düşünebilirsin

bütün satıcılarda bu kumaşlar kir tutmaz diyoo..gerçekten ılık sabunlu suyla bütün lekeleri çıkaran kumaslar var mı? birde bunların isimlerini bilio musun..? bir fikrim olsun da en azından o turden ıstermm

Günaydın

sertex in kumaşları var silinebiliyor ayrıca antilope kumaşlar var her markanın antilope olan kumaşları silinebiliyor bildiim kadarı ile

gittim gezdimm gördümm..dayanamadım yine mürdümleri aldımmm:17: kumasları da antılop yatırdımm..ama bu sene kadıfe modaymıs ve daha dayanıklıymıs..ben elleyemedıgım için hiç yanasmadımm..bilginize kızlarr

gittim gezdimm gördümm..dayanamadım yine mürdümleri aldımmm:17: kumasları da antılop yatırdımm..ama bu sene kadıfe modaymıs ve daha dayanıklıymıs..ben elleyemedıgım için hiç yanasmadımm..bilginize kızlarr

İyi yapmışsın bence güle güle kullan hayırlı olsun.

hayırlı uğurlu olsun canım, önemli olan senin içine sinmesi:))Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin:))

Ohhh, nihayet değişik renkde bir takım. Ben çok beğendim doğrusu. Ben de mutfağımda bu tip renkler düşünüyorum. Gri de gayet güzel yakışır bunlara bana kalırsa. Zaten koyduğunuz resimlerde TV ünitesinin arkasındaki zemin grili bir desen. Ama seçmeden önce kumaş örnekleriyle mobilyayalara bir arada da bakın, bazen çok ufak bir ton farkı bile çok şey değiştirebiliyor.

Güle güle kullanın.

Ohhh, nihayet değişik renkde bir takım. Ben çok beğendim doğrusu. Ben de mutfağımda bu tip renkler düşünüyorum. Gri de gayet güzel yakışır bunlara bana kalırsa. Zaten koyduğunuz resimlerde TV ünitesinin arkasındaki zemin grili bir desen. Ama seçmeden önce kumaş örnekleriyle mobilyayalara bir arada da bakın, bazen çok ufak bir ton farkı bile çok şey değiştirebiliyor.

Güle güle kullanın.

teşekkür ederimm tatlımm..almadan önce neler çektim bi bilsen..mobilyacıda bile cayıyodum az kalsın..modası cabuk geçer diye..neyse ki artık benimleerr:16::16::16:

ayın 27 sınde gelicek mobilyalar..ondan sonrası daha zorlu olucakk işte..istediğim gri üzerine mürdüm halı int baktım ama bulamadım..bi fikriniz varsa seve seve dinlerimm:77::77: heryer pembe pembe olsun da istemiyorumm..şimdilik aklımda şu halı var..ama frumda merinos shagg denn kacın diolar..burda belli olmuyo..kısa tüylü ve buklet yerleri simli..ne diosunuzzz..fikirlere acıgım..başka halı secenekleriniz olursa seve seve dinlerimm..bu arada koltuklarımm beyaz olucakk..yastıkları beyaz uzerıne murdum deseni..

Halının resmi varsa da ben göremedim. Ben hiç shaggy falan kullanmadım. Eğer bütçe müsaitse benim ilk tercihim daima el halısından yana, ama tabi desenler ve parası uygun birşey nerden bulursunuz onu bilemem.

canım bence mobilyada klasik renklerden şaşma,beyaz krem yada kahve,sonra sıkılırsın benden tavsiye

Halının resmi varsa da ben göremedim. Ben hiç shaggy falan kullanmadım. Eğer bütçe müsaitse benim ilk tercihim daima el halısından yana, ama tabi desenler ve parası uygun birşey nerden bulursunuz onu bilemem.

bahsettiğim halı buydu canımmm..sanırım bu ikisi aynı model..biri int ten.diğreri telle çekilmiş..ama çok da emin değilim..bunun gibi bişeyden bahsediyorum..ne diosunuz

Eklentiler

• $2011-05-15 17.25.59.webp
    $2011-05-15 17.25.59.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 69
Zor bir renk ama doğru bir dekorasyonla kullanışlı olabilir inş....
Diğer ayrıntılarda sadeliği tercih ederseniz yorucu olmaz...
İçinize sindiyse ne güzel ağız tadıyla kullanın inş'Allah...
Çok mutlu olun inş'Allah....

ev biraz morarıcak ama napalımmm..bi koltuklar gelsin hemen resim çekip tekrar fikirlerinize basvurucamm..ne zormuş yaf bu işlerrr

Morarsın valla, bence gayet güzel olacak. Koltuklar da beyaz dememiş miydiniz zaten. Çok kişi kahve, krem tonlarını öneriyor, öteki renklerden çabuk bıkılır diye ama, çoğu o tip ev benim ruhumu karatıyor. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. Önemli olan sizin beğenmeniz.

Son düzenleme:
Morarsın valla, bence gayet güzel olacak. Koltuklar da beyaz dememiş miydiniz zaten. Çok kişi kahve, krem tonlarını öneriyor, öteki renklerden çabuk bıkılır diye ama, çoğu o tip ev benim ruhumu karatıyor. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. Önemli olan sizin beğenmeniz.

evet cnmm..beyaz oluck koltularım..bana da çok söylediler modası cabuk geçicek diye.ama napayım bnmle mi yasıcak..zamanı gelince değiştiririzz..hem mor rengi zenginlik getiriyomuşş..beliki hemen değişiverir:1::1::1:

mobilyanla halı gayet güzel olmuş ama sana tavsiyem oturma odanı daha açık bi renk al benim ikiside koyu çok boğuyor

mobilyanla halı gayet güzel olmuş ama sana tavsiyem oturma odanı daha açık bi renk al benim ikiside koyu çok boğuyor

saol cnmm..ama oturma odam olmucak..yani şu gördüklerinle hep beraber olucam..:66:şu anda çocouk fln olmadıgı için misafir odası dusunmedmm..çünkü her gelen aa ben misafir miyim deyip oturma odasına geçio..(annemin evinde öle oluyodu..biz de odaları teke düşürdük rahat ettik..):61::61::61: o zaman da bu takım bosa alınnış gbi gelio bana..odanın birinide gomme dolap var..oraya yataştan çekyat aldık..çalışma masası da koyucaz..ailemden uzaga gelin gideceğim için hem onlara bi oda olucak..hem de nişanlımm için çalışma odası olucakk..öle düşünüyoruz şmdilik..

Back
X