• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mürdüm yemek odası(resimli) acill yardımm :(

nonaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
224
6
66
Balıkesir
kızlar 26 hazıranda evleniyorum..mobilyalar alınmadığı için henüz hiçbir aksesuar alamadım..bu mobilyaları begendım..ama koltuk aksesuar uyumu nasıl olur hiç bilemiyorum.büyük ihtimalle bu haftasonu alıcam..sizcce mobilyalar nasıl..bir de fiyatı4500-5000 lira civarında sizce eder mi?
akşama da yatak odasını eklicemm..bakalım ne diceksiniz.
ayrıca mobilyalara inegölden bakıcam..bu konuda da bilginiz varsa yardımcı olun..

bir de ıkı kasıklık tv sehpası yerine duvar ünitesini mi alsam diyorum..off çok kararsızımmm..yardımmmm :59:

Eklentiler

• $murdumyeme_2011425123519.webp
    $murdumyeme_2011425123519.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 873
  • $murdumduva_201131294013j.webp
    $murdumduva_201131294013j.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 797
yatak başlarındaki lambalar dokunmatik..sanırım beni kandıran da yatak başı oldu..

Eklentiler

• $murdumyata_2011316122955.webp
    $murdumyata_2011316122955.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 1.690
  • $murdum2116_2011316123012 (1).webp
    $murdum2116_2011316123012 (1).webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 758
canım çok güzeller hayırlıysa oturursun inşallah benimde aynalarım yuvarlak ama mobilyam siyah ve taşlı..sakın beyaz renk tercih etme pişman olursun..yine mürdüm renklerinde koltuk seçmen lazım.bogar diye düşünme çünkü orta sehpa beyaz alırsın yemek masan beyaz onlar açar onu

vişne çürüğü rengınde bır koltuk takımı guzel durur bence mobılyalarla uyum sağlar

seni kırmak gibi olmasın ama yatak odasını beğenmedim ben ayakları yatağın tekerlekli gibi duruyor bence kiracıysan ünite alma sorun yaşarsın ilerde taşınınca fln ama kendi evinse güzel olur..ünite..:16: ama başka renk beyaz baksan..yatak başı falan kötü yaa...:50:

mobilyada , beyaz siyah ve ahşap rengi harici basit duruyo bence. buda çok hoşuma gitmedi. bunu beyazı ve mürdüm kolduk rengi çok daha hoş durabilir.

renk olarak güzel bence ya. farklı sonuçta alışmışız kahveye kreme lilaya siyaha. değişik ve güzel renk.

canım mürdüm zor bi renk beyaz ve abonoz tercih et sonra hangi koltuğu hangi halıyı alırsan uyar mürdümde çok boğacak ve çok kasvetli yapacaktır salonunu diye düşünüyorum aynı ürünlerin abonoz ve beyazı vardır mutlaka ve şunuda tavsiye etmek isterim tv ünitesi yerine plazma sehpası aynı takımın daha iyi durur ve gümüşlükleri iptal ettirebilirsin gerçekten nefret ediyosun sonradan güle güle oturun :79:

canım çok güzeller hayırlıysa oturursun inşallah benimde aynalarım yuvarlak ama mobilyam siyah ve taşlı..sakın beyaz renk tercih etme pişman olursun..yine mürdüm renklerinde koltuk seçmen lazım.bogar diye düşünme çünkü orta sehpa beyaz alırsın yemek masan beyaz onlar açar onu

bencede eğer mürdüm renk yeek odası alacaksan ya beyaz koltuk yada beyazlı mürdüm karışık birenk koltuk takımı olması lazım benim düğünümde 18 hazirnda ben mobilyalarımı beyaz kahve tonlarında tercih ettti m

mürdüm biraz riskli bir renk bence, diğer eşyalarda (halı, koltuk vs.) bu tonu yakalabilirsen sorun yok ama tutmayınca hoş görünmeyebilir. nacizane fikrim:)
şimdiden hayırlı uğurlu olsun:)

Güle güle kullan mürüm rengi beyazla çok güzel duruyor.koltuklarını açık renk al bence kullanamam diye düşünme artık çok güzel kumaşlar var yıkanabilir , silinebilir hatta kir tutmayan kumaşlar secebilirsin koltuklarını alırken . halını da içinde mor olan renk düşünebilirsin

çok güzeller.ama benden sana tavsiye koltuklarını beyaz alma ben aldım pişmanım her hafta sil dur:9:

aslında onu da oturma kısmı beyaz yaslanma kısmı mürdümlü beyaz çiçekli bi koltuk modeli olur diye düşümüştüüm..ama işte şu silme kısmı beni de düşündürüyo..:40: sanki hepsi güzel aynı zamanda hepsi çirkin gibi..galiba sıyırıyorumm :37:

evet canmm doğru diosun aslında..bi de bunların uyumuu offf..boyumdan büyük bi işe kalkıyorum galiba :59:

seni kırmak gibi olmasın ama yatak odasını beğenmedim ben ayakları yatağın tekerlekli gibi duruyor bence kiracıysan ünite alma sorun yaşarsın ilerde taşınınca fln ama kendi evinse güzel olur..ünite..:16: ama başka renk beyaz baksan..yatak başı falan kötü yaa...:50:

hahhaha çok güldüm yorumuna...cidden tekerlek gibiymiş yaff:60: ama ben o yatak başına vuruldum..bi gerçeğini görsen of of diyorumm

canım mürdüm zor bi renk beyaz ve abonoz tercih et sonra hangi koltuğu hangi halıyı alırsan uyar mürdümde çok boğacak ve çok kasvetli yapacaktır salonunu diye düşünüyorum aynı ürünlerin abonoz ve beyazı vardır mutlaka ve şunuda tavsiye etmek isterim tv ünitesi yerine plazma sehpası aynı takımın daha iyi durur ve gümüşlükleri iptal ettirebilirsin gerçekten nefret ediyosun sonradan güle güle oturun :79:

bunun bir de gri beyazı var..kahverengısını sordum ama çok yogun oldukları için su an yapamazlarmış.:59:

bencede eğer mürdüm renk yeek odası alacaksan ya beyaz koltuk yada beyazlı mürdüm karışık birenk koltuk takımı olması lazım benim düğünümde 18 hazirnda ben mobilyalarımı beyaz kahve tonlarında tercih ettti m

hayırlı olsun canmm.darısı başıma..sen nerden aldın..ben inegöle gidicem kısmetse..orda da çok model varmıs..zaten yapı olarak kararsızımm hepten şaşırıp yanılmaktan acayip tırsıyorumm:18:

mürdüm biraz riskli bir renk bence, diğer eşyalarda (halı, koltuk vs.) bu tonu yakalabilirsen sorun yok ama tutmayınca hoş görünmeyebilir. nacizane fikrim:)
şimdiden hayırlı uğurlu olsun:)

evet cnmmm cook haklısın..bende risk aldıgımın farkındayım..ama iyi mi kötü mü yapıorumm henuz onu bilemedim..üstelik sarı duvarlarım var beniimmm:1:

Back
X