soft pebme perde öyle yakışırki... ben bayılıyom bu renge.. muhakkak evimin bir bölümünde kullanmayı düşünüyorum:) hayırlı olsun
ben de çok seviyorum, gri kesinlikle en çok yakisan renk
sade olmasini istiyorsan gri ve beyaz kullan derim ama daha renkli daha sicak olsun diyosan pembe tonlari kullanabilirsin
Hayırlısı olsun Rabbim mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin inşallahBenim oturma odamda ki köşe takımım mürdüm rengi bende hiç tahmin etmezdim bu renk bi mobilya alıcağımı ama gerçekten harika bi renk hatta bide yatak başlığı görmüştüm ama evime sığmadığı için olmadı ilerde kendi evim olursa aklımda yani değiştiricem Ben gri tonlarında halı ve kırık beyaz perde kullanıyorum daha ferah bi görüntü oluyo. Duvar renginide taş rengi gibi, grinin açık bi tonu var ben o renkle mürdümü çok yaıştırıyorum açıkcası. Renk anlatımım baya karmaşık oldu ama umarım yardımcı olabilmişimdir [/QUOTE
yok yok anladım ben :) çok teşekkür ederim inşallah... yorumlarınızı değerlendirecem umarım doğru tercih yaparım :)
Eki Görüntüle 696012
bahsettiğim pembe bu tonlarda...
Eki Görüntüle 696013
birdümle bu rengide koinlemişler renkli olmuş:) gör istedim.
ayrıca bence gride harika bir seçenek gerçekten.
Eki Görüntüle 696015
ortayda böyle bi halı.. halıda perdede vs bence mürdüm rengi kullanmamalısın.. koltuklar yeternce dikkat çekici zaten... odanın diğer her noktası sade olmalı bence..
Çok güzelliçim açıldı resmen fotoğraflara bakarken ki siz bu eşyaları kullanacaksınız sizin içiniz daha çok açılır güle güle kullanın ilk önce.. perde ev aydınlatmasında çok önemli bir yere sahip.. perdeniz krem rengi olup desen olarak çok az mürdüm renkleri yer alabilir bence; ama çok değil yoksa boğabilir..
ben de salonu sade ve ferah seviyorum, goz yorucu renkler aksesuarlar falan hosuma gitmiyor
Ben olsam o salon takimina resimdeki gibi perde + beyaz tul ve çok açik gri hali alirdim, bir iki aksesuar alirdim o kadar (resimdeki tablo)
Eki Görüntüle 696020 Eki Görüntüle 696021 Eki Görüntüle 696023
yemek takımına bayıldımmm bende bu tarzlardan hoşlanıyorum çok güzel salon takımında çok güzel bu ikisi gayet şık bi kombin oluşturacağa benziyor canım sana fikrimi belirteyim hemen bence krem rengi halı kesinlikle olmalı perdenide krem tül perde ve japon perde tarzını uygula derim her iki yana mürdüm kendinden desenli fon ve ortayada krem rengi tül yaptırdınmı harika olur koltuk takımın klasik oldğu için perden ile odana biraz tezat bir tarz vermiş olursun hem ilerde sıkılma imkanın olmaz akseuarlarını yine beyazdan yana kullan derim oooooooooooooooohh mis olur miss
mürdüme en uyumlu pembe ama açık pembe aksesuarlarını bu renkten yana kullanabilirsin mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?