Bu maddeleri okuyup kendiniz karar verin EVET mi HAYIR mı?
Kimsenin fikrine veya detaylı açıklamasına ihtiyacınız yok .
Beyin bedava oku ve işine geldiği gibi davran.
Zaten halada anlamıyorsan oy kullanmanada gerek yok.
Herkesin şahsi fikri biri EVET dedi diye level atlamadı .
Zaten çok başarılı bir sanatçıydı ,sunucukluk kararı açıklandıktan sonra referandum fikrini söyledi ...
Çamur at izi kalsın .
Bu arada belirtmek istedim 2010 referandumunda yetmez ama evet dediler sözde özgürlükçüler (!) daha demokratik özgürlükçü anayasamiz olacak dediler....askeri vesayetten kurtuluyoruz dediler....sonra olanları hep birlikte yaşadık çok kısa süre önce ve işin ilginç yanı bu dönemde işlerini kariyerlerini kaybedenlerin çok büyük çoğunluğu yetmez ama evet diyenler...cidden ne ilginç değil mi...ne garip şeyler yaşıyoruz...yarın bugün aynı şeyin başınıza gelmeyeceğini garanti edebilir misiniz???Bu maddeleri okuyup kendiniz karar verin EVET mi HAYIR mı?
Kimsenin fikrine veya detaylı açıklamasına ihtiyacınız yok .
Beyin bedava oku ve işine geldiği gibi davran.
Zaten halada anlamıyorsan oy kullanmanada gerek yok.
Herkesin şahsi fikri biri EVET dedi diye level atlamadı .
Zaten çok başarılı bir sanatçıydı ,sunucukluk kararı açıklandıktan sonra referandum fikrini söyledi ...
Çamur at izi kalsın .
Bi kocani ikna edemedin yane..İnş. çoluğun çocuğun ilerde beddua etmez sana evet dediğiniz için benim içim rhat ne çoluğum çocuğum var ne de evet diyecemkocam evden atmasa beni hayır dicem malum kendiside evet demeyi düşünmekde
Kendisi zaten ikilemde akp ye oy versem de düşünüyorum diyor, ben baskı yaparsam inadına evet der o yüzden alttan alttan küçük dokunuşlar yapıyorum yoksa erdoğandan sonrası ne olucak diye düşünüyorBi kocani ikna edemedin yane..
Aydınlık gelecek için Evet demekten yanayım gerisi kim ne derse desin zaten milletin iradesine gen vurulamaz.
Ama barajı tahmin etmek zor olmasa gerek.
Çocuğumun olmasından korkuyorum. Neden mi? Ensar ve Ankara'daki okulda çocuklar cinsel istismara uğradılar. Çocuk Yapıp da bu yaratıklara yeni kurbanlar mı verelim????
Kendisi zaten ikilemde akp ye oy versem de düşünüyorum diyor, ben baskı yaparsam inadına evet der o yüzden alttan alttan küçük dokunuşlar yapıyorum yoksa erdoğandan sonrası ne olucak diye düşünüyorkocam diye demiyorum akıllı adamı hali başka işte naparsın Allah herkese akıl fikir versin
Yok ya akp ye oy vermem o yüzden demem öyle birşey bence zaten hayır dicek :)De ki sen bu referandum da hayır de, ben de bir sonraki seçimde AKPye oy veriyim.
Yorumunuzu su an okudum. Benim de tanidigim 3-4 Ak parti'li referandumda hayir diyeceklerini belirttiler. Bir adama bu kadar guc teslim edilemez ya cbaskani tamamen istenmeyen biri olursa yillar sonra dediler. Bence mantiklari dogru. Esinize bunu sorabilirsiniz sizdeKendisi zaten ikilemde akp ye oy versem de düşünüyorum diyor, ben baskı yaparsam inadına evet der o yüzden alttan alttan küçük dokunuşlar yapıyorum yoksa erdoğandan sonrası ne olucak diye düşünüyorkocam diye demiyorum akıllı adamı hali başka işte naparsın Allah herkese akıl fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?