valla ben hiç öyle düşünmüyorum, selçuk yöndem nere murat yıldırım nere... okumadım ama selçuk yöndem muhtemelen hükümete yakın bi sanatçı değildir diye düşünüyorum. zaten atv de mualif birinin çok izlenen bi programın sunuculuğunu kapması zor bu saatten sonra...
geçmişe doğru araştırdığımda erdoğan ve eşiyle fotoları çıktıktan sonra resmen yıldızı parlamış bu kişinin, kız bile istemiş erdoğan murat yıldırım için, mesela tamamen örnek olarak söylüyorum erhan çeliğin sarayda iftara katıldıktan sonra, hiç eğitimi, yeteneği olmadığı halde trt de ana haber sunucusu olması gibi, kötü sunuyor sürekli kekeliyor ama hala o konumda
murat yıldırım iyi sanatçı mı değil mi bilmiyorum ben kendisini sadece düğünün çok popüler olmasıyla gördüm göz aşinalığım oldu, sanırım gerçekten çok iyi olsa kendisini magazinle siyasilerle fotolarıyla tanımazdık, kaldı ki bu haberde ki açıklamaları da çok saçma zaten akp 15 senedir iktidar sanki yeni geleceklermiş gibi doğacak çocuklarından dem vuruyor
zaten ülke şartlarına insanlarına bakılınca, erdoğanla fotosu çıkan, yakın görünen, yağlayan ballayan ihya oluyor, sanatçı, iş adamı vs fark etmez, görünen köy klavuz istemez.
Ha bu akp ve erdoğana özel bi durum değildir muhtemelen, iktidarda kim olsa böyle olurdu, ülkemizin gerçeği bu gelmiş geçmiş ve gelecekte...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Murat Yıldırım için kız istedi
İHA
14 Kasım 2016 Pazartesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Hanım, ünlü oyuncu Murat Yıldırım için 'Facetime' ile kız istedi.
- HAYIRLI BİR BULUŞMA
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Hanım, ünlü oyuncu Murat Yıldırım ve Faslı sevgilisi Imane Elbani ile bir araya geldi.
- 'FACETIME' İLE İZDİVAÇ
Kısa bir sohbetten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, facetime ile Imane Elbani'nin ailesiyle görüştü ve Elbani'yi istedi. Aileden de olumlu cevap alındı.
- KABUL CEVABI GELİNCE
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan da eşlik etti.
- FASLI SEVGİLİYLE NİŞANLI
Murat Yıldırım'ın İmane Elbani'yle birlikte olduğu iddiaları paylaştığı bir fotoğraf karesi ile doğrulanmıştı. Bu gelişmeler üzerine Yıldırım'ın Faslı sevgilisiyle önceki akşam nişanlandığı öne sürüldü.
- ALYANSLAR DA TAKILDI
37 yaşındaki Yıldırım, sosyal medyadan paylaştığı ve Elbani'yi alnından öperken çekilen fotoğrafın altına şu notu düştü: "Zaten özeldi..."
Elbani'nin parmağındaki alyans ise dikkatlerden kaçmadı.
- TEK TAŞ DETAYI
Yıldırım'ın paylaşımı ve yüzük ayrıntısı sonrası ikilinin nişanlandığı öne sürüldü.
- MISIR'DAN GELDİ
Çok sayıda reklam filmi ve dizide rol alan Elbani, önceki gün iş için bulunduğu Mısır’dan İstanbul’a gelmişti.
http://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/...UtPIkqWvG0yiRKpo8KbNXA/KcubUrpdsEGg6VyySC7mTw