• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Murat Yıldırım: Çoluk çocuğa karışmak için 'Evet'

Bu maddeleri okuyup kendiniz karar verin EVET mi HAYIR mı?
Kimsenin fikrine veya detaylı açıklamasına ihtiyacınız yok .
Beyin bedava oku ve işine geldiği gibi davran.
Zaten halada anlamıyorsan oy kullanmanada gerek yok.
Herkesin şahsi fikri biri EVET dedi diye level atlamadı .
Zaten çok başarılı bir sanatçıydı ,sunucukluk kararı açıklandıktan sonra referandum fikrini söyledi ...
Çamur at izi kalsın .

valla ben hiç öyle düşünmüyorum, selçuk yöndem nere murat yıldırım nere... okumadım ama selçuk yöndem muhtemelen hükümete yakın bi sanatçı değildir diye düşünüyorum. zaten atv de mualif birinin çok izlenen bi programın sunuculuğunu kapması zor bu saatten sonra...
geçmişe doğru araştırdığımda erdoğan ve eşiyle fotoları çıktıktan sonra resmen yıldızı parlamış bu kişinin, kız bile istemiş erdoğan murat yıldırım için, mesela tamamen örnek olarak söylüyorum erhan çeliğin sarayda iftara katıldıktan sonra, hiç eğitimi, yeteneği olmadığı halde trt de ana haber sunucusu olması gibi, kötü sunuyor sürekli kekeliyor ama hala o konumda
murat yıldırım iyi sanatçı mı değil mi bilmiyorum ben kendisini sadece düğünün çok popüler olmasıyla gördüm göz aşinalığım oldu, sanırım gerçekten çok iyi olsa kendisini magazinle siyasilerle fotolarıyla tanımazdık, kaldı ki bu haberde ki açıklamaları da çok saçma zaten akp 15 senedir iktidar sanki yeni geleceklermiş gibi doğacak çocuklarından dem vuruyor
zaten ülke şartlarına insanlarına bakılınca, erdoğanla fotosu çıkan, yakın görünen, yağlayan ballayan ihya oluyor, sanatçı, iş adamı vs fark etmez, görünen köy klavuz istemez.
Ha bu akp ve erdoğana özel bi durum değildir muhtemelen, iktidarda kim olsa böyle olurdu, ülkemizin gerçeği bu gelmiş geçmiş ve gelecekte...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Murat Yıldırım için kız istedi

İHA

14 Kasım 2016 Pazartesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Hanım, ünlü oyuncu Murat Yıldırım için 'Facetime' ile kız istedi.
  • HAYIRLI BİR BULUŞMA
    hayirli-bir-bulusma,KcubUrpdsEGg6VyySC7mTw.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Hanım, ünlü oyuncu Murat Yıldırım ve Faslı sevgilisi Imane Elbani ile bir araya geldi.
  • 'FACETIME' İLE İZDİVAÇ
    facetime-ile-izdivac,nfW3sS8zwkqO_vR2PmkorA.jpg

Kısa bir sohbetten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, facetime ile Imane Elbani'nin ailesiyle görüştü ve Elbani'yi istedi. Aileden de olumlu cevap alındı.
  • KABUL CEVABI GELİNCE
    kabul-cevabi-gelince,O1b4Q8C4U0izBB90wEjYAg.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan da eşlik etti.
  • FASLI SEVGİLİYLE NİŞANLI
    fasli-sevgiliyle-nisanli,jmgaPpuDK0qoSBDV8JVdpg.jpg

Murat Yıldırım'ın İmane Elbani'yle birlikte olduğu iddiaları paylaştığı bir fotoğraf karesi ile doğrulanmıştı. Bu gelişmeler üzerine Yıldırım'ın Faslı sevgilisiyle önceki akşam nişanlandığı öne sürüldü.
  • ALYANSLAR DA TAKILDI
    alyanslar-da-takildi,AxJsLsw3gkaniRge5UzKkw.jpg

37 yaşındaki Yıldırım, sosyal medyadan paylaştığı ve Elbani'yi alnından öperken çekilen fotoğrafın altına şu notu düştü: "Zaten özeldi..."

Elbani'nin parmağındaki alyans ise dikkatlerden kaçmadı.

• TEK TAŞ DETAYI
    tek-tas-detayi,nWYHJsWtckqq9Hal5qr-Tw.jpg

Yıldırım'ın paylaşımı ve yüzük ayrıntısı sonrası ikilinin nişanlandığı öne sürüldü.
  • MISIR'DAN GELDİ
    misirdan-geldi,sA-qYFCze0-phaq8cqOAiA.jpg

Çok sayıda reklam filmi ve dizide rol alan Elbani, önceki gün iş için bulunduğu Mısır’dan İstanbul’a gelmişti.
http://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/...UtPIkqWvG0yiRKpo8KbNXA/KcubUrpdsEGg6VyySC7mTw

Zaten çok başarılı bir sanatçıydı ,sunucukluk kararı açıklandıktan sonra referandum fikrini söyledi ...
Çamur at izi kalsın .

E bunu herkes biliyor zaten devlet sırrı değil ki...merak edilen bu bize ne gwtirecek....ve değişiklik bundan mı ibaret yalnızca...bunun için aylardır uğraşılıyor??? Bu değişiklik bize huzur getirecek ekonomisi kurtulmuş terörden arınmış ülke olacağız...600 milletvekili olunca süper güçlü memleket olacağız....

Evet insana level atlatıyor evet...en azından yerini sağlamlaştırıyor hayırın yerinden ettigi gibi...yine söylüyorum tarih bu sahtekarları affetmeyecek ve biz de görecegiz...azıcık adalet duygunuzla düşününüz lütfen...

Çamur at izi kalsın .
Bu arada belirtmek istedim 2010 referandumunda yetmez ama evet dediler sözde özgürlükçüler (!) daha demokratik özgürlükçü anayasamiz olacak dediler....askeri vesayetten kurtuluyoruz dediler....sonra olanları hep birlikte yaşadık çok kısa süre önce ve işin ilginç yanı bu dönemde işlerini kariyerlerini kaybedenlerin çok büyük çoğunluğu yetmez ama evet diyenler...cidden ne ilginç değil mi...ne garip şeyler yaşıyoruz...yarın bugün aynı şeyin başınıza gelmeyeceğini garanti edebilir misiniz???

Yarın bugün başkan sizin gözünüzün üstündeki kaşı beğenmezse sizin haklarınızı kim koruyacak başkanın velayetinde onun atayacağı hakim savcılar mı??? Bunun gerçekleşmesi 2010 referandumuyla başladi devamı daha büyük değişikliklerle geliyor...bunu sağlayacak olan evetçiler olacak neden level atlamasınlar...

Son düzenleme:
Kız isteme olayını bilmiyordum,iyi ki paylaşmışsın @chess,TV ye yandaş dolduruyorlar,şaşırmadım.

oyunculuğunu bilmem de sunuculuğu alişan bile bu adamdan daha güzel yapıyor :KK53:

evet diyebilir ama bunu devleti için değil biraz daha çıkar sağlamak için yaptığı ortada o yüzden samimi değil.

hayır diyeceğini açıkladığı için işten atılan insanlar varken evet diyenlerin yeni iş imkanları bulması da pek manidar.

Madem bu kadar sart birseydi neden 14 sene beklemisler? Yani ne cozulmus bu kadar zamanda ki oyalamis onlari..artik kim 500 bin ister bile izleyemez olduk. Sevdigim ne varsa tek tek gidiyor

İnş. çoluğun çocuğun ilerde beddua etmez sana evet dediğiniz için benim içim rhat ne çoluğum çocuğum var ne de evet diyecem :27: kocam evden atmasa beni hayır dicem malum kendiside evet demeyi düşünmekde :27:

Bi kocani ikna edemedin yane..:-)
Kendisi zaten ikilemde akp ye oy versem de düşünüyorum diyor, ben baskı yaparsam inadına evet der o yüzden alttan alttan küçük dokunuşlar yapıyorum yoksa erdoğandan sonrası ne olucak diye düşünüyor :27: kocam diye demiyorum akıllı adamı hali başka işte naparsın :KK14: Allah herkese akıl fikir versin :KK53:

Aydınlık gelecek için Evet demekten yanayım gerisi kim ne derse desin zaten milletin iradesine gen vurulamaz.
Ama barajı tahmin etmek zor olmasa gerek.

Aydınlık gelecek için Evet demekten yanayım gerisi kim ne derse desin zaten milletin iradesine gen vurulamaz.
Ama barajı tahmin etmek zor olmasa gerek.

Çocuğumun olmasından korkuyorum. Neden mi? Ensar ve Ankara'daki okulda çocuklar cinsel istismara uğradılar. Çocuk Yapıp da bu yaratıklara yeni kurbanlar mı verelim????

Çocuğumun olmasından korkuyorum. Neden mi? Ensar ve Ankara'daki okulda çocuklar cinsel istismara uğradılar. Çocuk Yapıp da bu yaratıklara yeni kurbanlar mı verelim????

Milyonlarca örnek var bunun gibi,yalnız istismarcılık değil nesil sapkınlığıda bir gerekçe, bende çocuk yapmamaktan yanayım aslında ama istiyorum iç güdüsel olarak hormonlarım arzu ediyor.
Ya yapmayacaksın yada kimseye yem etmeyeceksin:KK20:

Kendisi zaten ikilemde akp ye oy versem de düşünüyorum diyor, ben baskı yaparsam inadına evet der o yüzden alttan alttan küçük dokunuşlar yapıyorum yoksa erdoğandan sonrası ne olucak diye düşünüyor :KK53: kocam diye demiyorum akıllı adamı hali başka işte naparsın :KK14: Allah herkese akıl fikir versin :KK53:

De ki sen bu referandum da hayır de, ben de bir sonraki seçimde AKPye oy veriyim.

Kendisi zaten ikilemde akp ye oy versem de düşünüyorum diyor, ben baskı yaparsam inadına evet der o yüzden alttan alttan küçük dokunuşlar yapıyorum yoksa erdoğandan sonrası ne olucak diye düşünüyor :KK53: kocam diye demiyorum akıllı adamı hali başka işte naparsın :KK14: Allah herkese akıl fikir versin :KK53:
Yorumunuzu su an okudum. Benim de tanidigim 3-4 Ak parti'li referandumda hayir diyeceklerini belirttiler. Bir adama bu kadar guc teslim edilemez ya cbaskani tamamen istenmeyen biri olursa yillar sonra dediler. Bence mantiklari dogru. Esinize bunu sorabilirsiniz sizde

Back