Murat Yıldırım: Çoluk çocuğa karışmak için 'Evet'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Murat Yıldırım: Çoluk çocuğa karışmak için 'Evet'
10.02.2017 10:52

Kim Milyoner Olmak İster'in yeni sunucusu ve oyuncu Murat Yıldırım referandumda neden 'Evet' diyeceğini açıkladı. Yıldırım, "Huzur ve hızlı çözüm için yeni bir sistemin şart olduğunu düşündüğüm için evet diyeceğim. Çoluk çocuğa karışmak istiyorsam devletin bekâsına ihtiyacım var. Ben huzurlu bir ortam ve çözüm istiyorum" ifadesini kullandı.

Sabah'a konuşan Yıldırım, söze geçtiğimiz günlerde neden 'Güçlü bir Türkiye için evet' videosu paylaştığıyla başlayarak şunları söyledi:

"Yeni sistemin memleketin hayrına olduğuna inanıyorum. Huzur ve hızlı çözüm için yeni bir sistemin şart olduğunu düşündüğüm için evet diyeceğim."

Doğacak çocuklarım için

"Particilik yerine sistem konuşulsun. Öte yandan çoluk çocuğa karışmak istiyorsam devletin bekâsına ihtiyacım var. Ben huzurlu bir ortam ve çözüm istiyorum. Ne yapabiliriz bunu konuşmalıyız. Ölümsüz olmamalıyız. Gücümüzü, devleti eleştirmeye harcamamalıyız. Ben güzel günlerin geleceğine inanıyorum."

http://www.birgun.net/haber-detay/murat-yildirim-coluk-cocuga-karismak-icin-evet-146375.html

Yok artık devenin hörgücü Sen çocuk istedinde yapma mı dediler, hem en az üç çocuk diyen Tayyip değil miydi, yönettiği ülkenin şartlarına güveniyormuş ki bizzat ricada bulundu milletten yani hiç mi akıl yürütmüyon be adam

Böyle dedi ya işini de garantiye aldı şimdi, çok da kötü sunuyor hiç beğenmedim izlediğim bir yarışma programı vardı o da gitti

Hatta bizden sonraki nesillerin iyiliğini istediğim için vatanın milletin bekası için Evet

Yine yuvarlak laflarla yapılmış bir evet açıklaması...hiç birinizin mi gerçek bir açıklaması yok....huzur bekaa bilmem ne...biriniz de açıklayın nasıl neden niçin
....
15 yıldır huzur sağlamaya izin vermiyor tabi sistem...başkaları yönetiyor memleketi zaten...sistem değişince sihirli değnek çıkacak birden ortaya....terör bitecek huzur gelecek oooh mis...

Kendileri bile inanmıyorlar da tarih bu yalakaları affetmeyecek...

Ha bi de tabi unuttuk evetini açıklamak tarafsızlık objektiflik herkesi kucaklamak...sahtekarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…