Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bu murat yayınlarındaki soruları çözdüm geçtim diyenler konu anlatımlı olan kitabımı sizce yoksa soru bankası olan kitabından mı yararlandınız hangisi daha iyi?
cnm geçen dönem aldım murat yayınlarını ve çok işime yaradı emin ol.soru bankası almadım.dersleri ordan çalıştım zamanımıda iyi değerlndirmiş oldum.konu anlatımlı kitaptaki soruları ve aöf ün kendi kitabındaki soruları çözdüm geçtim a.s.a.s.
bende konu anlatımlı kitaptan çalıştım sonundaki soruları ve aöf sinin verdiği kitapların sonundaki soruları çözdüm ve geçtim ayrıca aöf sinin sitesindende soru çözdüm çözmedğim yer kalmadı anlayacağın...
benbe konu anlatımlı almıştım soruları aynen çıktı ben murat yayınları sayesinde mezun oldum diye bilirim.zaten tarih için ders de almıştım.ben 2004 mezunuyum benim zamanımda çok komik bir miktar parayla deneme testlerinede girebiliyodun. her hafta oluyodu bir araştır derim ben.kesinliklede tavsiye ederim