ben murat yayınları kamu yönetimi 3.sınıf soru bankasını aldım
bi üniteden 100 soru var allah aşkınıza hanginiz çalışırki
duruyo öylece
sorularıda hatırlamıyorum
karşılaştırma yapardım çıktımı çıkmadımı diye
valla bende şaşırdım kaldım duruma :44: :44:
canım ben öyle düşünmüyorum...aksine ünite sonunda ne kadar çok soru olursa okadar eğiticidir bence...çünkü konuyu okurken anladığımızı sanıyoruz ama iş soru çözmeye gelince apışıp kalıyoruz...ben konu okumaktan çok soru çözerken daha iyi öğrenildiği kanaatindeyim...benim de murat yayınlarının soru bankası var, ara sınavda koca kitabı devirdim bütün sorularını çözdüm...bi okadar daha olsa çözerdim...çünkü hem konu okumaktan daha zevkli hemde çok akılda kalıcı...
finalde de soru bankamı çözücem....inşallah...:44::44::44:
murat yayınlarından test kitapları aldım ben açıköğretimin verdiği sorularla doluydu hep. Kitaptan okuyup testle de pekiştirdim 1ay boyunca. cumartesi günkü sınavlarım biraz karışık olsa da pazar günü tak tak yaptım bakalım hayırlısı
hangi bölüm kaçıncı sınıftasın
merhaba arkadaşlar
işletme son sınıfım 2 dersim var.
Bugün sınava girdim kötü geçti karacan yayınları ilk defa beni yanılttı.....
Uluslararası işletmecilikten 1 soru
işletmelerde sosyal sorumluluk ve etikten 2 soru çıktı...
Diğer sınava karacana çalışmalımıyım aklımda soru işaretleri var.
Murat yayınlarına çalışanlar çalıştığınız sorulardan çıktımı??
Cevaplarınızı bekliyorum...
nekadar verim aldın peki murat soru bankasından :26:
Ben de Murat Yayınları ile ters köşe oldum, geçen yıl bir firmada çalışıyordum, yetişmeyince kitapları aldım, maalesef aöf kitaplarında olan ama Murat Yayınları nın kaale almadığı konulardan sorular çıktı, o yüzden alttan dersim var şimdi. Bütünleme olsa risk alınır belki.
Yerinizde olsam AÖF'ün kitaplarını elden geçirir, konu sonu testleri, Sıra Sizde'leri ve özetleri okur, sonra da soru bankalarından soru çözerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?