• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Murat yayınlarına çalışanlar bakabilirmi ?

feyzaaa

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
600
81
318
Merhaba arkadaşlar
İşletme son sınıfım 2 dersim var.
Bugün sınava girdim kötü geçti Karacan yayınları ilk defa beni yanılttı.....
Uluslararası işletmecilikten 1 soru
İşletmelerde sosyal sorumluluk ve etikten 2 soru çıktı...

Diğer sınava karacana çalışmalımıyım aklımda soru işaretleri var.
Murat yayınlarına çalışanlar çalıştığınız sorulardan çıktımı??

Cevaplarınızı bekliyorum...:nazar:

canım ben murattan çalıştım aöf nin yüzüne bile bakmadım...herkes bi şekil diyor ama ben memnun kaldım açıkçası...final için aöf ye çalışmayı düşünüyorum yine de bunca şeyi duyduktan sonra riske atmak da istemiyorum....sınavımda da murattan baya çıktı...ama sen istersen aöf ye çalış canım, çünkü maşallah aöf iyice kudurmuş napcağı belli olmuyor...ben vizelere murattan çalıştım fena geçmedi, ama final önmeli ve aöf den çalışcam...haliyle final de yüzde yetmiş baz alınacak..riske atılacak bir puan değil valla gözüm korktu...bu arada ben ilahiyat birinci sınıfım..

ben uluslararası okuyorum 3. sınıftayım şu ana kadar kalmadan geçtim. düğün zamanımda bile verdim sınavları. 2. üniversite olarak okuyorum mühendisim ve sözelim berbat. zorlanıyorum. karacanda kitap yok zaten çıkmış soruda yok sadece bir tek üst dönemim var. o da artık yok çünkü nerdeyse derslerin %80inin adı deişmiş :S kendi kitaplarından bakayım dedim bir cümleyi 10 dk da anca anlıyorum heleki aklımda hiç durmuo :( murat soru kitabı çıkarmış konu yok sorulara baktım ondanda hiç çıkmadı gibi bişi. soruların neredeyse hepsini mantıımla çözmeye çalıştım sanırım bu yıl sıkıntılı olacak :( eniştem kamu yönetimi okuyor ona karacanın kitaplarını aldım onlarda çıkmamış ondada murattan çıktığı idda edilio ne yapıcaz şaşırdım bende

ben murat yayınları kamu yönetimi 3.sınıf soru bankasını aldım

bi üniteden 100 soru var allah aşkınıza hanginiz çalışırki

duruyo öylece :ssz::ssz:

sorularıda hatırlamıyorum

karşılaştırma yapardım çıktımı çıkmadımı diye

valla bende şaşırdım kaldım duruma :44: :44:

bende murat yayınlarından aldım fakat öyle eskisi gibi çok soru çıkmadı bi kaç tane belki yada bana öyle geliyor hepsine çalışmadım soruların
aöf kitabını okusan zaten cümlenin sonuna vardığnda başını unutuyosun bu sene gerçekten zor inşallah kalmadan geçeriz bütte kaldırılmış :(

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.Umarım hepimizin finalleri iyi geçer.Ben aöf ye çalışıcam sanırım.Hepinize başarılar diliyorum...

ben murat yayınları kamu yönetimi 3.sınıf soru bankasını aldım

bi üniteden 100 soru var allah aşkınıza hanginiz çalışırki

duruyo öylece :ssz::ssz:

sorularıda hatırlamıyorum

karşılaştırma yapardım çıktımı çıkmadımı diye

valla bende şaşırdım kaldım duruma :44: :44:

canım ben öyle düşünmüyorum...aksine ünite sonunda ne kadar çok soru olursa okadar eğiticidir bence...çünkü konuyu okurken anladığımızı sanıyoruz ama iş soru çözmeye gelince apışıp kalıyoruz...ben konu okumaktan çok soru çözerken daha iyi öğrenildiği kanaatindeyim...benim de murat yayınlarının soru bankası var, ara sınavda koca kitabı devirdim bütün sorularını çözdüm...bi okadar daha olsa çözerdim...çünkü hem konu okumaktan daha zevkli hemde çok akılda kalıcı...
finalde de soru bankamı çözücem....inşallah...:44::44::44:

bende uluslarası ilişkiler 3.sınfıım bende murat yayınlarını çalışıp girmiştim sınava aöf kitapını birkere çalışıp ama koca bir hayal kırıklığı 2 3 tane murat yayınlarından çıktı soru daha çıkmadı oyüzden aöf kitapına ağırlık vercem artık allah yardımcımız olsun

canım ben öyle düşünmüyorum...aksine ünite sonunda ne kadar çok soru olursa okadar eğiticidir bence...çünkü konuyu okurken anladığımızı sanıyoruz ama iş soru çözmeye gelince apışıp kalıyoruz...ben konu okumaktan çok soru çözerken daha iyi öğrenildiği kanaatindeyim...benim de murat yayınlarının soru bankası var, ara sınavda koca kitabı devirdim bütün sorularını çözdüm...bi okadar daha olsa çözerdim...çünkü hem konu okumaktan daha zevkli hemde çok akılda kalıcı...
finalde de soru bankamı çözücem....inşallah...:44::44::44:

nekadar verim aldın peki murat soru bankasından :26:

murat yayınlarından test kitapları aldım ben açıköğretimin verdiği sorularla doluydu hep. Kitaptan okuyup testle de pekiştirdim 1ay boyunca. cumartesi günkü sınavlarım biraz karışık olsa da pazar günü tak tak yaptım bakalım hayırlısı

murat yayınlarından test kitapları aldım ben açıköğretimin verdiği sorularla doluydu hep. Kitaptan okuyup testle de pekiştirdim 1ay boyunca. cumartesi günkü sınavlarım biraz karışık olsa da pazar günü tak tak yaptım bakalım hayırlısı

hangi bölüm kaçıncı sınıftasın

merhaba arkadaşlar
işletme son sınıfım 2 dersim var.
Bugün sınava girdim kötü geçti karacan yayınları ilk defa beni yanılttı.....
Uluslararası işletmecilikten 1 soru
işletmelerde sosyal sorumluluk ve etikten 2 soru çıktı...

Diğer sınava karacana çalışmalımıyım aklımda soru işaretleri var.
Murat yayınlarına çalışanlar çalıştığınız sorulardan çıktımı??

Cevaplarınızı bekliyorum...:nazar:

aöfe devam etmedm 2. Sınıfta bıraktım ama murat yaynları harika:) inan kitap bile okumaadım dershanede gördüğüm derslere göz attım sınava 15 gün kala birde murattan soruları aldım test onları çözdüm baya sorular çıkıyor ki soru içeriği değişmeden aynısı çıkanlar bile var ama yinede yanıltmak istemem

bende hep çıkmış sorulardan çalışıyordum ıyı notlar alıyordum
aöf'un verdıqı kıtapların kapaqını dahi acmadım fakat bu senekı yenı sıstem çok kotu :/ ters köse yaptılar resmen :( :(

murat eğitimin soru bankasında 1 üniteden 40-80 aralıgında soru olmasına rağmen sınavda fazla çıkmış sayılmaz. tabi aöf ile alakalı bir durum bu, ya yardımcı kitaplar için telif hakkı vermemesi çok kötü oldu. aöfnin kitaplarına çalışmış olmama rağmen bocaladım bu sistemle zor veririm dersleri. ama üzülmeyelim herkes böyle.

murat yayınlarını bende avsiye ederim çok kaliteli kitaplar var ,murat yayınları soru bankalarında başarılı olan gerçek sınavda çok rahat eder benden söylemesi canlarım :))
murat yayınları

Son düzenleme:
nekadar verim aldın peki murat soru bankasından :26:

çok verim aldım canım, notlarım gayet iyiydi...
geçen hafta girdiğimiz vize bahar dönemi çok iyi geçti sayılır...finalde nolur bilemiyorum..ama ben murattan vazgeçmem...aöf kitapları tamam çok iyi ama o kadar uzun ve detaylı ki, zaten okurken sıkılıyor insan kopuyor motive olamıyor aşırı detaydan..buda haliyle başarısızlığa sebep oluyor, murat evet özet bi kitap ama üniteler çabuk bitiyor, ama en önemli yerlerini de iyice beyne sokuyor..özellikle ünite sonlarındaki sorularla da iyice öğrendiklerini pekiştirtiyor insana..resmen beyine kazınıyor ben çok memnunum..inşallah hep böyle gider...

Ben de Murat Yayınları ile ters köşe oldum, geçen yıl bir firmada çalışıyordum, yetişmeyince kitapları aldım, maalesef aöf kitaplarında olan ama Murat Yayınları nın kaale almadığı konulardan sorular çıktı, o yüzden alttan dersim var şimdi. Bütünleme olsa risk alınır belki.

Yerinizde olsam AÖF'ün kitaplarını elden geçirir, konu sonu testleri, Sıra Sizde'leri ve özetleri okur, sonra da soru bankalarından soru çözerim.

Son düzenleme:
Ben de Murat Yayınları ile ters köşe oldum, geçen yıl bir firmada çalışıyordum, yetişmeyince kitapları aldım, maalesef aöf kitaplarında olan ama Murat Yayınları nın kaale almadığı konulardan sorular çıktı, o yüzden alttan dersim var şimdi. Bütünleme olsa risk alınır belki.

Yerinizde olsam AÖF'ün kitaplarını elden geçirir, konu sonu testleri, Sıra Sizde'leri ve özetleri okur, sonra da soru bankalarından soru çözerim.

canım gözümü korkuttun iyice :(
ben murattan çalışıyorum devamlı...içime kurt düştü şimdi...
canım haklı olabilirsin ama benim bölümde aöf kitaplarındaki üniteler okadar uzun ki anlatamam....en az 30 sayfa...zaten toplam 40 ünitem var...yetiştiremem ki bu kadar kısa zamanda...çocuğum var bi yandan...o yüzden murat biraz özet aldığı için iyi oluyordu....aöfden bir ünite bitirdiğim sürede, murattan iki hatta üç bile bitirebiliyorum...ama şimdi sen kaldım deyince kafama takıldı allah korusun kalmamam lazım,..
aöf ye çalışmak en matıklısı evet doğru ama okadar uzun ki üniteler boğuyor resmen anlamıyorum uzun olduğu için...ben sadece konu okuyup girmiyorum sınava, sınava bir hafta kalana kadar üniteleri bitirip, ardından koca test kitabını bitiriyorum muratın... sonra aöf nin ünite sonlarındaki testlerini çözüyorum...gerçi az koymuşlar 5 tane falan ama yinede çözüyorum...ama sıra sizdeleri çözmüyordum...çözmem gerekirmi sence....üfff canım sıkıldı şimdi ders bırakmamam lazım..:(
varmı bir tavsiyen????

Back