- 16 Eylül 2019
- 1
- 0
- 32
- Konu Sahibi yildirimbeyazitkitapci
Twitter da yazılan onca yazıdan sonra googleye maral büyüksaraç yazınca ismin yanında murat saygı görünce iyiden iyiye baktım her şeye .... Bizim ülkemizde iki elin yüzün düzgün bir kız ol üstelik birazda maral büyüksaraç gibi ortalamanın üzerinde olunca ac tavuk gibi kıza saranlarla dolmus ortalık sosyal medyaya bloglara yazılanlara bakiyorum maraldan çapkını yok sanki zaten ünlüler alemi böyle bir erkekle omur boyu olan kız Nerede?Bir taraftan bakiyorum ahmet hakan ali eyüboğlu dahada ismi cismi olan bir çok gazetecinin köşesinde sadece yer aldığı filmlerle gündem olan minik yetenek tatli bir kız var....Yani acikcasi sayfalarca aziz yıldırım yok murat saygı yok cem yılmaz aşkı vs bırakın bu işleri bir yerde bu kız çıkıp derse ki bu doğru ancak o zaman derim ki kizim bu yaşta bu çirkin heriflerle işin ne? attigim fotoğraflara bakınca anlarsınız gördüğüm kadarıyla elleri bile bembeyaz surat kol bacak daha miss gibi bu adamlara saçını bile koklatmaya değmez!Yok kızın instagram hesabına falan baksaniz şu yazılan tonca rezil şeyleri yazanlar utanırsınız!Lan daha okula gidiyor bu çocuk beyaz çorap giyip matematik testi falan çözüyor kız güzelse bu ona asilmasiniz anlamına gelmiyor yani ya birileri resmen bu kızın imajını bozmak için elinden geleni yapıyor ya da kız gerçekten bu avcilarin ağına düşmüş adının anlamı gibi ceylan ama bu yazıyı olurda okursa kendisine tek söyleyeceğim şu olur o daha hiç bozulmamış taze hâline yazık etme bu adamlar senin için ölüyorum bile dese savur saçlarını kendi yaşıtlarınla eğlen ak olmuş sakallı adamın o daha boya bile doğru düzgün degmemis bebek saclarina gelmesine izin verme simdi altina ne yazarsınız bilmem de böylesine genç daha hayatının ilk günlerini yaşayan önünde koca yılları olan bir kıza bu kadar yüklenmeyin ne yapmaya çalıştığınız ortada ama benim gibi çok insan zaten yazmışlar yani oynamayın kızın üzerinden!!!