Murat Dalkılıç Merve Boluğur Evlendi

Artık evlenen ünlüler için beş aya kalmadan boşanacak sanatçılar listesine eklendiler gözüyle bakıyorum resmen. Tabi mutlu olsunlar o ayrı ama bunu pek beceremiyorlar

Aldatıldığını bile bile o cocugu affetti. Şuan mutluyuz rolleri yapıyor ama göreceğiz 2 aya.. Merveyı cok severim ama Murat Dalkılıç konusundaki ısrarını çözemedim. Hem yakıştırmadım hemde aldatıldı, o kadar magazine malzeme oldular sonra bide gitti evlendi..

Bu kizi begenmiyorum. Muratta da pek evli kalacak tip yok =)

O değil de, kayınvalidenin kendini kürsüye atıp tam fotoğraf alınacakken bütün kareyi mahvetmesi...
Gelinin onu bir hışım geride bırakıp evlilik cüzdanı ile poz vermeye çalışması...
Ünlü ünsüz farketmiyor, gelin kayınvalide her zaman çekişiyor.

Düğün hediyelerinde de ucuza kaçılmış diye düşünüyorum.
50 bin lira fiyatı olan bi gerdanlığı, sıkı bir pazarlıkla 20 bine almak mümkün.
Ama etiket fiyatı dolanıp duruyor dillerde.
Merve'nin yerinde olsam bozulurdum duruma.

Ayrıca aşık oldukları çok belli, umarım mutlu olup herkesi yanıltırlar.

mutluluklar dilemek istiyorum ama şöylede bir gerçek var evlilik erkek ünlülere degilde daha çok kadınlara yarıyor kariyer anlamında murat dalkılıç'ın düşüşe geçecegini düşünüyorum ve buda zaman içinde evliliginde sıkıntıların çıkmasına sebep olacak ünlüler camiasında kadının evlenmesi toplumun gözünde statü kazanma yoludur hele birde çocuk sahibi oldu mu her şey tamamlanıyor
ayrıca dikkatinizi çekti mi bilmem dügüne fazla ünlü katılmamış biraz sönük geçmiş

Ya bence mükemmel bir gelin olmuş ben bayıldım
Yalı da yapılan gayet ihtişamlı bir düğüne yok 50.000 TL'lik gerdanlığa sönükmüş azmış diyenlere de y-u-h diyorum ya Allahım nasıl insanlar var

Süper Yorum

Merve bolugur dolgulu kalca filan takmis sanki vucudu her zamanki gördügümüz gibi diil
Fazla göstermelik bir dügün hoslanmadim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…