Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Murat berkkanoğlu antalya IVF Tüp bebek yaptıranlar
Bnm şöyle ilerledi cnm tek bir embriyom oluştu o da dondurulurken 2bb kalitedeydi.bana verilen listeye uydum transfer için.o gün bizi erken çağırdılar muayene etti Murat bey ben o kadar ümitsizdim ki 2bb tutar mı dedim herkesin 5aa fln olunca.ben erken donduruyorum şimdi 3 saat bekleyeceksiniz ben çözdürüp gelişime alacağım dedi.sonra odasına gittik 4aa olmuştu öyle aşırı idrara sıkışık ol fln da demediler çok rahatlardı onlar öyle olunca ben de rahatladım.masaya yattım işlem tamamlandı hemen hadi kalk ayağa dediler şaşırdım hiç kaldırmadan odaya çıkarıp yatırırlar sanıyorum ama doktor o kadar emin di ki kendinden bende inandım olacağına o zmn hemen kalktım yürüdüm kendim üzerimi giyindim WC gittim hepsi Max 20 dak sürdü sürmedi.hatta ben hemen gelince eşim olmadı daha diye düşünmüş.sonrasında hemen yola çıktık 3 saat gittik.yemek yemeğe indim fln.doktorun benden tek istediği grip veya corona olmamamdı. Herşey serbest tabi ağır kaldırma kast etmiyor çok rahatladı kafam öyle evde hiç yatmadım desem yeridir.ben doktordan gizli 5.gün evde test yaptım silik çizgi çıktı aradan 2 gün geçti yerleşme kanaması oldu gününü beklemeden gidip kan vermemi istedi Murat bey pozitifti çok şükür.ilgileri alakaları çok çok iyiydi.şükürler olsun şimdi 4 aylık olduk bir oğlum olacağını öğrendimrabbim inşallah mübarek bir şekilde kolaylıkla sana da gönlünün muradını nasip etsin inşallah