• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Murat Başoğlu’nun abisi Tahir Başoğlu konuştu

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.073
30.552
1.123
61
Konya
Murat Başoğlu’nun yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı’nın eşi Selçuk Kabadayı boşanma davası açtı. Ünlü ismin teknede öpüştüğü kişinin eşi olduğunu iddia eden Selçuk Kabadayı’nın avukatı, 2 milyon dolar tazminat istediklerini açıkladı. Öte yandan Murat Başoğlu'nun abisi, Burcu Başoğlu'nun babası Tahir Başoğlu, yaşanan olay hakkında konuştu.
599c4010c03c0e43d0fa0f25.jpg

Murat Başoğlu’nun yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı’nın, 2015’te evlendiği eşi Selçuk Kabadayı boşanma davası açtı. Kabadayı’nın avukatı Handan Yazıcıoğlu tarafından verilen ‘ihtiyati haciz ve ihtiyati tedbir’ talepli boşanma dilekçesinde çarpıcı iddialar yer aldı.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından tarafların, Murat Başoğlu’nun evinde bir araya geldiğinin belirtildiği dilekçede, “Hande Hanım, eşi Murat Başoğlu’na ‘açıklama yapmanız gerekiyor. Ne yapıyorsunuz gizli gizli, anlatmayacak mısınız?’ diye ısrar etmiştir.

Murat Başoğlu, öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı’ya dönerek, ‘Burcu, artık gösteriyorum, ne yapayım’ deyip, telefonundan bir fotoğraf göstermiştir. Bu durum sonrasında Selçuk Kabadayı, evden ayrılırken, Burcu Başoğlu Kabadayı eşine, ‘Başka fotoğraflar var. Benim eğilirken durduğum, arkamda amcamın olduğu fotoğraflar da çıkacak. Çok rezillik çıkacak. Sen de artık beni boşarsın’ demiştir.” ifadeleri yer aldı.

1 HAFTA ÖNCE ÇEŞME'DE

Dilekçede “Burcu Başoğlu Kabadayı, bu durumun ilk olmadığını, bu olaydan bir hafta önce amcası ile Çeşme’ye gittiklerini ve oradaki otelde birlikte kaldıklarını ve otel odasında da amcasının kendisini öptüğünü, kendisinin de karşılık verdiğini itiraf etmiştir. Bunun üzerine müvekkil, yaşadıkları evden ayrılmıştır.

Davalının, müvekkilimiz Selçuk Kabadayı’yı amcası ile aldatması üzerine, müvekkilimin ne birlikte işlettikleri spor salonunda, ne de başka bir salonda çalışmaya devam etmesi hayatın olağan akışına aykırıdır” denildi. Kabadayı, maddi manevi zararlardan dolayı 2 milyon dolar tazminat talep ediyor.

KANITLAR DOSYADA

Yargıya sunulan kanıtlarda Burcu Başoğlu Kabadayı ve Murat Başoğlu’nun birlikte kaldığı otel kayıtları ile kişilerin amca-yeğen olduğunu gösteren nüfus idaresi zabıtlarının bulunduğu bildirildi.

ABİ HÜRRİYET'E KONUŞTU

Öte yandan Murat Başoğlu'nun abisi, Burcu Başoğlu'nun babası Tahir Başoğlu, yaşanan olay hakkında Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu'na konuştu.

Başoğlu, "Siz ne kadar biliyorsanız, ben de o kadar biliyorum. Ben de medyadan takip ediyorum. Bu konu hukuka intikal etmiş bir konu. şu anda da çok sağlıklı değilim. Süreci göreceğiz artık teşekkür ederim" demekle yetindi.
YEĞENİM DEĞİL DEMİŞTİ
İhanet haberlerinin ardından Cengiz Semercioğlu’na konuşan Murat Başoğlu, yanındaki kadının yeğeni olduğu iddiasını yalanlamıştı: “Öyle bir şey yok.Yabancı biri olduğunu söyledik işte, anlayan anlamıştır.”

http://www.hurriyet.com.tr/burcu-ba...abadayi-murat-basogluna-da-dava-acti-40558355

Sabah ki programda izlemiştim. İlk defa bir ünlünün ensestini de görmüş olduk. Mideler konya ovası. Pis sapıklar.

Ben inanmamış , olamaz demiştim . Şu an bu haberle şoklardayım . Ahlaksızlar , bir de bir araya gelmişler konuşmuşlar ne yüzle acaba ...

Vayy bee Buradaki o herşeye yorum yapanlara ne olmuş şimdi şu haber dini bir vakfın yöneticisi, başkanı olsaydı buralar patlardi yorumlardan , Saraylim vardı buralarda Niye yorumu Yok, hani tee alamanyalardan yazan, batı hayranlarına ne oldu,yokmu yorumlar:KK58::KK70:

Dünyada başka insan kalmamis demekki, birde düşünsenize bu adam yegeninin bebekligini biliyordur , kelime bulamıyorum artık :kusmuk:

Eşi Hande Bermek'i öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile aldattığı ortaya çıkan Murat Başoğlu hakkında her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılıyor.

murat-basoglu-hakkinda-sok-idddia-henuz-yegeni-15-yasindayken--9740684.Jpeg

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre Bodrum’da bir teknede öpüşürken görüntülenen Murat Başoğlu ile yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında yeni iddialar ortaya atıldı.

Konuşulanlara göre Burcu Başoğlu’nun ilk evliliği de amcası yüzünden bitti...

Eşi Hande Bermek'i öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile aldattığı ortaya çıkan Murat Başoğlu hakkında her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Geçtiğimiz yıl katıldığı bir TV programında "Sevgilim diye yazdıkları kişi benim öz yeğenim, böyle bir şey olabilir mi?" diyen Başoğlu'nun Karadayı ile yıllardır birlikte olduğu iddia edildi. Sosyal medyada dolaşan iddialara göre 49 yaşındaki oyuncu, yeğeniyle kirli ilişki yaşamaya Karadayı 15 yaşındayken başladı.

YÜZ KIZARTAN İDDİALAR
Kendisinden 15 yaş büyük amcasıyla yıllarca gizli gizli birlikte olduğu öne sürülen ve eşi Sarkan Kabadayı tarafından boşanmak için mahkemeye verilen Burcu Kabadayı hakkında da sosyal medyada bazı dedikodular dolanıyor.

Eşinin 2 milyon dolar tazminat talep ettiği Kabadayı'nın iddiaya göre ilk evliliği de amcasıyla yaşadığı 'ensest ilişki' yüzünden bitti.
http://www.milliyet.com.tr/murat-basoglu-hakkinda-sok-iddia--magazin-2507671/

Vayy bee Buradaki o herşeye yorum yapanlara ne olmuş şimdi şu haber dini bir vakfın yöneticisi, başkanı olsaydı buralar patlardi yorumlardan , Saraylim vardı buralarda Niye yorumu Yok, hani tee alamanyalardan yazan, batı hayranlarına ne oldu,yokmu yorumlar:KK58::KK70:

Şimdi bu insana cevap verdiğim için ban yiyeceğim ama böyle az düşünen boş konusan insanlar siyasete yazmasın

Ensar Vakfı olayıyla ve o tip olaylarla bunun ne ilgisi var arkadaş orada bildiğin taciz tecavüz var burada iki sapigin isteği ile olan bir olay bir ensest vakasi var bunu bile idrak edemeyen biri gelmiş burada çene yapıyor

Nasıl bir beyin ki bunu din adamı yapsa saldırırsınız diyebiliyor ki bi zahmet din adamları da aldığı eğitime uygun yasasin dimi bu olaydan bile nemalanmaya çalışıyor nasıl bir düşünce yoksunluğu bu

Ben bu üyeyi siyasetten biliyorum cidden siyasetin seda sayanı nihat doğanı gibi

Ne olacakti kakao, bunun vatana millete siyasete katkısı ne? O dedigin insanların vakıfların kurum kimligi ve o kurumların bir sürü insana etkisi var. Sabah şekeri murat başoğlu yeğeniyle ensest yaşayarak kime etki etti? Kendi amel defterlerine günah yazdılar sadece bunun toplumsal bir sonucu mu oldu.? Magazinsel bir olaya yorum yapilsa ne yapılmasa ne? Ayni şeyler değil kakao boşuna tahrik etmeye çalışma kimseyi. Bu adam böyle seyler yapsa kendine yapar. Din adami ve vakıf başkanı yaparsa topluma etki eder. Imam cemaat olayi malum.

Allah'ım hele o teknede çıkan iğrenç fotolar:kusmuk:
İlk gördüğümde anlamamıştım.millet yorumlarda yazınca dikkat ettim.korkunc facia.Ya hu amca baba yarısıdır be!!aşağılık herif sen nasıl o gözle bakabildin.peki ya o kadın..neyse..bu arada ben Hande hanımın hala nasıl boşanma davası açmadığına hayretler içindeyim

Şişşttt hanımlar,
birbirinizi kışkırtmayın lütfen, iddialar doğruysa kimse böyle birşeyi tasvip etmez, konuya dini de karıştırmayın, din adamlarını da, zira uygunsuz hele de ensest, bir ünlü de yapsa kabul edilemez, din adamı da yapsa kabul edilemez, sıradan vatandaş da yapsa kabul edilemez, keza aldatma da öyle.

Böyle çirkin birşey yaşanınca geçmişte yaşanan çirkin hadiseler aklanmıyor.

Nebiçim fotolar var iğrenç resmen :kusmuk: en çokda bu kız doğduğunda koşa koşa gidip yeğenim diye sevmiştir bunları düşündükçe daha bir iğrenç geliyor

Sen de ne provakatörsün kakao.

Bunlar neyin kafasını yaşıyorlar acaba, tamam pissiniz sapıksınız da bu kadar yasak olan bir şeyi birileri görür mantığıyla nasıl açık alanda yapıyorsunuz? Ben eşimle denizde sarılmadan öteye geçemem bu nasıl bi kafa:ruh:

Şimdi bu insana cevap verdiğim için ban yiyeceğim ama böyle az düşünen boş konusan insanlar siyasete yazmasın

Ensar Vakfı olayıyla ve o tip olaylarla bunun ne ilgisi var arkadaş orada bildiğin taciz tecavüz var burada iki sapigin isteği ile olan bir olay bir ensest vakasi var bunu bile idrak edemeyen biri gelmiş burada çene yapıyor

Nasıl bir beyin ki bunu din adamı yapsa saldırırsınız diyebiliyor ki bi zahmet din adamları da aldığı eğitime uygun yasasin dimi bu olaydan bile nemalanmaya çalışıyor nasıl bir düşünce yoksunluğu bu

Ben bu üyeyi siyasetten biliyorum cidden siyasetin seda sayanı nihat doğanı gibi
Hımmm ben Sadece Bir soru sordum .ve Evet beyinsiz hatun Ensar olayı patlak verdiğinde sayfalar dolmuştu .sapik,sapiktir ahlaksızlık ahlaksizliktir, Yok Ensest mis , Yok tacizmis Yok tecavüz Muş,sapik,sapiktir ,hem sanamı soracağım siyasete yazıp yazmayacagimi senin gibi burnu büyükleri çok gördük burda o burunları boktan çıkmıyor.sinirlerimi ziplatma burda Sadece bir soru sordum.bana bilgiçlik taslama yaz konuyla yorumunu de git..o Ensar olayı nindaki yorumlar o sapik adamamiydi sanıyorsun cevap yazma uğraşamam seninle Cahil

Back