Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sırada siz mi varsiniz anlayamadımkendi dileğimi yazıyorum arkadaşlar perşembe günü yeğenim emre çok ağır bir ameliyata girecek . tüm dularımız güllahandan olma 15 yaşındaki emrenin ameliyatının hayırlı geçmesi tez vakitte sağlıgına kavuşması için
allah evlat sahibi olmayı sen ve bütün isteyenlere nasip etsin canım.acaba yumurtalarım büyüyecek mi çarşambayı bekliyorum kasıklarımda ağrı var bacaklarımda halsiz
AMİN İNŞAALLAH CANIM HERKESİN YANINDA BANA DA HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARallah evlat sahibi olmayı sen ve bütün isteyenlere nasip etsin canım.
YOK ÖNCEDEN SÖYLEMEK İSTEYEN DİLEKLERİNİ SÖYLÜYOR CANIMSırada siz mi varsiniz anlayamadım
ALLAH RAZI OLSUN CANIM OKUNUNCA ZATEN ONLARDA AYNI DUAYLA BİRLEŞİYOR SENİNDE MADDİ MANEVİ SIKINTILARIN BİTER İNŞ AMİNayna için şehribanda 500 okudu...Canım benim dileğim hayatımdaki maddi manevi sıkıntıların. hayırlısı ile çözülmesidir...Tüm arkadaşlara teşekkür ederim..