- 22 Temmuz 2014
- 30.138
- 26.872
- 798
kaç lazım canım benim bir 85 almam lazım atanmam için ben de kamu yönetimi mezunuyumTekstil öğretmenliği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç lazım canım benim bir 85 almam lazım atanmam için ben de kamu yönetimi mezunuyumTekstil öğretmenliği
olur öyle canım sen kendine oku debusi arkadaşımızın okuması herkesten çok oldu okumayanlar vardı yeni arkadaşlar da okuyunca sayı çok çıktı nasibi iyiymiş sen dileğini yaz kuzum ona göre listeni yeniden tekrar ekrana yazayımaaynaaa debusunun okumasını kaçırdım ama ben yinde onun niyetine 750 tane okuyacagım... debusu hakkını helal et gündüz gödügümde bu kadr degildii
tamam canım ALLAH RAZI OLSUNben yinede hem debusuya hemde kendime 750 er tane okuyacağım
ALLAH razı olsun canım dua et bana canım yarın adet olmam lazım test yaptım ama negatif çıktı moralim bozuldu acaba yine de hamiş olabilir miyimsvd1910 ve arzm61 için 750 er tane okudum gönlündeki dilekler okuduğumuz esmalar hürmetine hak katında kabul olsun. AMİN....
çok teşekkür ederim canım umut etsem mi etmesem mi bilemedim yakanda yapılan testlerde kesin sonuç alırsın .. ederim aaynaa sana 10 tane ayetel kürsi benden
kaç lazım canım benim bir 85 almam lazım atanmam için ben de kamu yönetimi mezunuyum[/QUO
açılan kontenjana göre değişiyor ama benimde enaz 85 almam lazım...
Allah hepinizden razı olsun...Tüm dileklerimiz kabul olsun....EL KÂDİR : Kadir [ İstediğini istediği gibi yapmaya gücü yeten ]
Günde Zikir Sayısı : 305 – İstediğini yapmaya gücü yetirmek
Ya Kadir ismini zikreden arzu ettiği her şeyde muvaffak olur. Hasta olan şifaya kavuşur. Her abdest aldıktan sonra 100 defa okuyan düşmanına karşı zafer kazanır.
LİSTEMİZ
..................................Debusi arkadaşımızın okuması başladı maddi manevi sıkıntılarının bitip kpss den başarılı olup atanması için okuyoruz....
1.pınark0404.........>1.100
2.aaynaa................>700
3.IRMAK10............>
4.tubatesbih...........>750
5.mlkem................>600
6.ozgecan19...........>
7.damla_22............>1000
8.whitepearll.........>1000
9.secido.................>600
10.Debusi..............>1000
11.synulox.............>
12.svd1910.............>1000
13.arzm61..............>1000
14.btlsrdr..............>700
15.Nara87.............>700
16.eysanbaran.......>
17.gulbera.............>1.000
18.helplessgirl.......>1000
toplam:12.150 debusinin okuması bitti hayırlısıyla atanır ve maddi manevi sıkıntıları sona erer ALLAH hepinizden razı olsun...