- 22 Temmuz 2014
- 30.123
- 26.868
- 798
tabi eklerim canım ALLAH RAZI OLSUNwhitepearlll ve secido arkadaşlar için 750 er tane okudum gönlündeki dilekler kabul olsun . aaynaa sırası gelince eklermisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi eklerim canım ALLAH RAZI OLSUNwhitepearlll ve secido arkadaşlar için 750 er tane okudum gönlündeki dilekler kabul olsun . aaynaa sırası gelince eklermisin
ALLAH EN YAKIN ZAMANDA MÜJDELER SENİ HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARIN OLUR İNŞAALLAH TABİİ BENİM DE BU AY ADET OLURSAM BEN DE KLOMENE BAŞLAYACAĞIMBen dilegimi yazayim canlarim.. subatta tuplerimin tamamen tikali opdugunu ve dogal yolla anne olmayacagimi ogrendim martta tup bebek gorusmesine gittik anlastik ama bazi nedenlerden dolayi doktorum tarafindan erteleniyor dilegim tedavimin baslamasi ve sonucunda hayirli saglikli imanli uzun omurlu evlatlarima kavusmak istiyorum Rabbim kimseyide benide evlatsiz birakmasin amin.. simdiden Allah hepinizden milyonlarca kez razi opsun rabbim dert sikinti vermesin insallah aminn
Insallah canim rabbim tum evlat isteen annelerede sanada banada hayirli saglikli imanli uzun omurlu evlat versinALLAH EN YAKIN ZAMANDA MÜJDELER SENİ HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARIN OLUR İNŞAALLAH TABİİ BENİM DE BU AY ADET OLURSAM BEN DE KLOMENE BAŞLAYACAĞIM
AMİN CANIMInsallah canim rabbim tum evlat isteen annelerede sanada banada hayirli saglikli imanli uzun omurlu evlat versin
Tamam canımbenim dileğim oğluma kendisi güzel huyu güzel ahlaklı temiz düzgün iyi aile kızı
en kısa zamanda kavuşursun inşallah sen ve isteen hrkese nasip etsin rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarBen dilegimi yazayim canlarim.. subatta tuplerimin tamamen tikali opdugunu ve dogal yolla anne olmayacagimi ogrendim martta tup bebek gorusmesine gittik anlastik ama bazi nedenlerden dolayi doktorum tarafindan erteleniyor dilegim tedavimin baslamasi ve sonucunda hayirli saglikli imanli uzun omurlu evlatlarima kavusmak istiyorum Rabbim kimseyide benide evlatsiz birakmasin amin.. simdiden Allah hepinizden milyonlarca kez razi opsun rabbim dert sikinti vermesin insallah aminn
canım ben secidonun dileğini görünce sıra onda sandım onun niyeti için okumuştum:) o zaman hemen whitepearll için 1000 tane alıyorum. Allah gönlüne göre hayırlı insanlar çıkarsın karşılarına inşallahyeni arkadaşımıza geçtik okumalarımıza devam