Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sizden razı olsun ama bizim ameliyat ertelendi enfeksiyon çıktı çok fazla önce onun tedavisine başladılar pazartesiye ertelendi ameliyati sizden ricam lütfen aklınıza geldikçe dua edin kardeşime niyeyse bizim isimiz 4 aydır rast gitmiyor
Allah sizden razı olsun ama bizim ameliyat ertelendi enfeksiyon çıktı çok fazla önce onun tedavisine başladılar pazartesiye ertelendi ameliyati sizden ricam lütfen aklınıza geldikçe dua edin kardeşime niyeyse bizim isimiz 4 aydır rast gitmiyor
Benim niyetim.. Evladima hayırlı sağlıklı uzun ömürler. Karnimdaki bebigimin hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün doğmasıni evimize huzur mutluluk bereket nasip etsin Rabbim.yarın senin sıran canım niyetini belirtmek istersen ona göre hazırlarım listeni
Rabbim sizden binlerce kez razı olsun.Allah tez zamanda şifasını versin inş.
Ben de eve yeni geçebiliyorum, geçer geçmez abdest alıp okuyacağım. Allah hastalarınıza şifa versin dileklerimizi hayırlısıyla gerçekleştirsin. Sevgiler hepinize
canım listenin en başında olsaydı listeye eklerdim ama şimdi başladığı için hak geçer diye alamıyorum kusura bakmaListeye bende katılmak istiyorum eğer mümkünse
Benim niyetim.. Evladima hayırlı sağlıklı uzun ömürler. Karnimdaki bebigimin hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün doğmasıni evimize huzur mutluluk bereket nasip etsin Rabbim.