P pikapika7557 canım ikinci arkadaşa okumanı eklememişsin okumalarını bildir canım
tamam canım sağolasın okumuşsundur diye düşünmüştüm gece de olsa bildirimini yapsan olur 3. arkadaşa yarın öğlene kadar vakit var kolay gelsin sana da canımKızlar 2. Arkadaşa da okudum akşam ama bildirim yapamadım kusura bakmayın şimdi de bir duruşmaya yetişemm lazım kusuruma bakmayın(( ))
Umutyolcusu2016 için okudum ablam Rabbim kabul etsin
'' Umutyolcusu2016 arkadaşımızın okuma sırası ''
Niyeti: Arkadaşımızın gönlündeki muradı ne ise hayırlarla hayırlı zamanda ALLAH (C.C) kabul eder nasip eder inşallah amin
ZİKİR LİSTEMİZ
1.@aaynaa==========>
2.@whiterose00=======>
3.@Umutyolcusu2016 ==>
4.@synulox ==========>
5.@nisamelek =========>
6.@Yariiimm =========>
7.@pikapika7557======>
8.@Off_off ===========>
9.@roseistan =========>
10.@Bluedew ==========>
11.@yorgun anneanne ===>
12.@Krew =============>
13.@tuce_tuce =========>
14.@Camille_claudel =====>
15.@umut-16 ===========>
16.@Mavi siyah =========>
17.@Mihrisaah==========>
18.@evTik(şefik kızı burcu)=>
Allah sifasini Versin.. Büyük gecmis olsun canim..aaynaa ben Umutyolcusu2016 için 500 okudum ama yarın kardeşimin ameliyatı var eğer bundan sonra ki geç okursam listeden atmayın beni ameliyatın durumuna göre okuyabilecem bu arada sizde dua edin bana olur mu ?
canım çok geçmiş olsun yok sen bildirdikten sonra sorun yok canım ALLAH ŞİFA VERSİN kardeşine ben de YA ŞAFİ okuyacağım kardeşine inşallah haber et durumu bizlere deaaynaa ben Umutyolcusu2016 için 500 okudum ama yarın kardeşimin ameliyatı var eğer bundan sonra ki geç okursam listeden atmayın beni ameliyatın durumuna göre okuyabilecem bu arada sizde dua edin bana olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?