ALLAH RAZI OLSUN CANIMEliffVVav okudum kuzum Rabbim görumcene Sabırlar versin.tez zamanda kucağını doldursun. Amiinn
ALLAH RAZI OLSUN CANIMEliffVVav için okudum allah kabul etsin inşallah.
Arkadaşlar Allah razı olsun, Rabbim dualarınızı kendi namınıza da kabul etsin inş, hepinizin dualarını en kısa zamanda en hayırlı bir şekilde kabul etsin ..
Görümcem yarın kürtaja girecek çok üzülüyorum ona, inş bir değişiklik olur. Olmasa da inş en kısa zamanda onlar da evlat sahibi olurlar..
Buradan da böyle bir destek Mutlu etti, ne güzel bir grup bu böyle, Rabbim cennette buluştursun bizleri :)
Vee görümcem için bende okudum :)
ALLAH RAZI OLSUN DUALARIN İÇİN AMİN CANIMArkadaşlar Allah razı olsun, Rabbim dualarınızı kendi namınıza da kabul etsin inş, hepinizin dualarını en kısa zamanda en hayırlı bir şekilde kabul etsin ..
Görümcem yarın kürtaja girecek çok üzülüyorum ona, inş bir değişiklik olur. Olmasa da inş en kısa zamanda onlar da evlat sahibi olurlar..
Buradan da böyle bir destek Mutlu etti, ne güzel bir grup bu böyle, Rabbim cennette buluştursun bizleri :)
Vee görümcem için bende okudum :)
ALLAH RAZI OLSUN CANIMbende simdi okudum dua ettim gorumceniz icin.
Rabbim tez zamanda saglikli salih evlatlar nasip etsin insallah.
@aaynaa okudum cnm Elif icin.
Herkese muradı için dua ediyoruz canım kişi başı 336 kez Ya musavvir esmasını çekiyoruz sıra sıra listedeki herkese okuyoruz aslında liste kapandıktan sonra kimseyi listeye almıyorum ama duaya ihtiyacın varsa alabilirim ama bugün elif için okuma yapıyoruz en azndan onun duasını okumaya başla arkadaşlara da sorduğumda onların da iznini almak isterim ama sağolsunlar kimse de olmaz demez siye dşünüyorum hemen bugün okumalara başlarım dersen ve düzenli takip edersen listeye eklerimtam anlayamadım ama bende katılabilirim dularınıza okuyabilirim gücümün yettiği kadar hepimizin duaya ihtiyacı var sonuçta
hafta sonları giremeyebilirim bildirime okuyabilirim ama net yok çünkü hafta içi işte giriyorumHerkese muradı için dua ediyoruz canım kişi başı 336 kez Ya musavvir esmasını çekiyoruz sıra sıra listedeki herkese okuyoruz aslında liste kapandıktan sonra kimseyi listeye almıyorum ama duaya ihtiyacın varsa alabilirim ama bugün elif için okuma yapıyoruz en azndan onun duasını okumaya başla arkadaşlara da sorduğumda onların da iznini almak isterim ama sağolsunlar kimse de olmaz demez siye dşünüyorum hemen bugün okumalara başlarım dersen ve düzenli takip edersen listeye eklerim
hafta sonları okuman gerekenleri daha önceden okuyup bildirirsen sorun çıkmaz olabilir mihafta sonları giremeyebilirim bildirime okuyabilirim ama net yok çünkü hafta içi işte giriyorum
olur tabi canım önce okurumhafta sonları okuman gerekenleri daha önceden okuyup bildirirsen sorun çıkmaz olabilir mi
tamam canım listeye ekliyorum bugün elifvav için okuyoruz akşam papatyaya geçeceğiz elifvavın dileği görümcesi için hayrlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarının olması yarın d apapatyanınkini okursun canımolur tabi canım önce okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?