Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damla arkadasimiza okudum. Rabbim güzel hayirli evlatlar nasip etsin amin.......................damla_22 arkadaşımızın dileği için okumalarımız başladı......................................
ALLAH'IN hayır ve izniyle hayırlı sağlıklı imanlı eli ayağı düzgün tam akıllı uslu vicdanlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda damla arkadaşımıza
==================>YA HU<====================
1.aaynaa==============>1700
2.tubatesbih===========>1700
3.hasbeee=============>1700
4.Papatya=============>
5.damla_22============>
6.sema-aaa============>
7.nacis--===============>
8.Cilekkokusu12345======>
9.Sealand==============>
10.whiterose00==========>1700
Canim cok cok cok sagol...Bebek hasreti hep cekiyorumdamlacım dileğini yazmamışsın baktım ama önceki sayfalara ben dileğinin bebek olduğunu tahmin ederek listeni hazırlıyorum kuzum
1700 okudum......................damla_22 arkadaşımızın dileği için okumalarımız başladı......................................
ALLAH'IN hayır ve izniyle hayırlı sağlıklı imanlı eli ayağı düzgün tam akıllı uslu vicdanlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda damla arkadaşımıza
1.aaynaa==============>
4.Papatya=============>
5.damla_22============>
6.sema-aaa============>
9.Sealand==============>
10.whiterose00==========>1700
bu listeye şimdi alım yapamam canım yeni listeye bekleriz inşBen de dahil olmak istiyorum, yardımcı olabilir misiniz?
Damla arkadasimiza yazmissin en altta neyse rabbim kabul etsin. Damla arkadasimada bnada tez zamanda guzel evlatlar nasip etsin. Dua eden herkeste n Allah bin kere razi olsun......................sema-aaa arkadaşımızın dileği için okumalarımız başladı......................................
1.aaynaa==============>
4.Papatya=============>
5.damla_22============>
6.sema-aaa============>
9.Sealand==============>
10.whiterose00==========>
AMİN İNŞ HEPİMİZ SEVİNİRİZ CANIMDamla arkadasimiza yazmissin en altta neyse rabbim kabul etsin. Damla arkadasimada bnada tez zamanda guzel evlatlar nasip etsin. Dua eden herkeste n Allah bin kere razi olsun