• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MURADLARIMIZ İÇİN 10.000 EL KADİR ESMASINI ÇEKELİM

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

Papatya arkadaşımızın okumasına başladık.......

Papatya arkadaşımızın dileği namazlarındaki dualarının ve dileklerinin hayırlarla ALLAH'IN izniyle kabul olması Rabbimizin hayrıyla kabul olur inş amin

1.
aaynaa-------------->100
2.Nara87------------->
3.
ebruli--------------->
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100
7. betul8516 betul8516 ------->

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->
10.Lilruba------------->100
11.Papatya------------>100
12.La Petite Princesse-->100
13.Sealand--------------->
14.5335------------------->100

''Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."

(ALLAH'TAN BAŞKA İLAH YOKTUR. O BİRDİR, ORTAĞI YOKTUR, MÜLK ONA AİTTİR,HAMDLER DE ONA LAYIKTIR, HER ÇEŞİT HAYIR ONUN ELİNDEDİR. O HER ŞEYE KADİRDİR)

Papatya arkadaşımızın dileği namazlarındaki dualarının ve dileklerinin hayırlarla ALLAH'IN izniyle kabul olması Rabbimizin hayrıyla kabul olur inş amin

1.
aaynaa-------------->100
2.Nara87------------->
3.
ebruli--------------->100
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->

okumayan arkadaşlarımdan da haber bekliyorum arkadaşlar

bu akşam diğer arkadaşa geçmek istiyorum yarın gece memlekete gidiyoruz telden nete girerim ama listeyi toparlayamam diyorum bu gece kalan arkadaşların da okumalarını tamamlayacağım arkadaşlar okumaları düzenleyecek bir gönüllü arıyorum zaten 2-3 kişi kaldı

arkadaşlar bir iş görüşmesi yapacağım yarın maaş az ama buna çok ihtiyacımız var sigortada olacak haftasonları da kpss tekrardan çalışacağım inş ne olur bana dua edin yarın mübarek gün benim için çok önemli

ummadığım anda bir iş kapısı açıldı inş yarın olumlu sonuç alırız çok çok ihtiyacımız vardu haftasonları da ders çalışırım yeniden diyorum dua edin arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dualarımızla oldu diyorum bu haber

ummadığım anda bir iş kapısı açıldı inş yarın olumlu sonuç alırız çok çok ihtiyacımız vardu haftasonları da ders çalışırım yeniden diyorum dua edin arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dualarımızla oldu diyorum bu haber
İnşallah olur canım Rabbim Ya Fettah ismiyle hayırlı kapılar açsın dualarımız kabul olacak hep inşallah

1.
aaynaa-------------->100
2.Nara87------------->
3.
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->100

1.
aaynaa-------------->100
2.Nara87------------->
3.
4.
damla_22---------->100
5.
tubatesbih--------->100
6.
whitepearll-------->100

8.IRMAK10----------->100
9.selince3------------->100
13.Sealand--------------->100

Akşama la petiteye geçeceğim inş arkadaşlar yarın gece yolcuyum kalan 2 arkadaşın okumalarını takip eder misiniz ?

ALLAH RAZI OLSUN arkadaşlar heyecanla yarını bekliyorum

Back