ebruli sen nasılsın _? biraz daha hızlanacak gibi geliyor bana liste bakalım bayrama kadar bitireceğiz inşOkudum ben
İyiyim canım ülkemizin haline üzülüyorum, evet liste yavaş yavaş hızlanmaya başladı biter bayrama kadar, sen nasılsın ?ebruli sen nasılsın _? biraz daha hızlanacak gibi geliyor bana liste bakalım bayrama kadar bitireceğiz inş
Rabbim korusun devletimizi milletimizi askerimizi vatandaşlarımızı bol bol dua edeceğiz canım ALLAH düzene sokacaktır bu durumu inş sakin olmalı insanlar yoksa bağırmalar çağırmalar sadece öfkeyi tetikler gülüm ya aslında çok güçlü bir devlet ve milletiz de düşmanımız da çok.....İyiyim canım ülkemizin haline üzülüyorum, evet liste yavaş yavaş hızlanmaya başladı biter bayrama kadar, sen nasılsın ?
Rabbim korusun devletimizi milletimizi askerimizi vatandaşlarımızı bol bol dua edeceğiz canım ALLAH düzene sokacaktır bu durumu inş sakin olmalı insanlar yoksa bağırmalar çağırmalar sadece öfkeyi tetikler gülüm ya aslında çok güçlü bir devlet ve milletiz de düşmanımız da çok.....
ben de iyiyim diyim gülüm kanamam çok adet oldum 27 günden sonra halsizim çok salı günü de rahim filmi çekineceğim küçük bir operasyon geçireceğim korkuyorum biraz bakalım rahim filmi çekindikten sonra hamile kalan çok arkadaş olmuş bakacağız artık canım ALLAH BİLİR....
Amin canım inşEvet inşallah, şuan elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyo zaten.
Canım inşallah hayırlı sağlıklı evladın olur güzel sonuçlar alırsın Allah bebek isteyen herkese nasip etsin
ALLAH RAZI OLSUN CANIMwhitepearll icin okudum Allah gonlundekileri kabul etsin
amin isteyen herkese de bana daallah hepinizden razı olsun dualarınız hayırlarla kabul olsun inşallah aayna geeçmiş olsun canımtez zamanda rabbim kucağına versin bebeğini
şifa versin RABBİM canım bence onun için de zikir çekeriz sen konu aç gülüm evlatlarına bağışlasn rabbim kuzenini canımOkudum canim...Bugun cok uzuldum halamin kizinin kanser oldugunu ogrendim...2 evladi var biri bebek daha...Rabbim sifalar verir insallah
Amiiin canim Allah razi olsun...şifa versin RABBİM canım bence onun için de zikir çekeriz sen konu aç gülüm evlatlarına bağışlasn rabbim kuzenini canım
ALLAH RAZI OLSUNCANIMWhitepearll için okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?