kapadığım listelere tekrar dönmüyorum canım onun adına okuyorsunuz ya zaten canımm ALLAH kabul etsin geride kalan arkadaşlar çok yavaş gidiyor diye zaten sitemliler haklı olarak ben ırmağın listesini 2 gün beklemiş olduk geriye dönüş yapmıyorum canım kapatınca o zaman hep kafam karışıyor bu liste bitmeyecek ramazan bitmeden diye telaş yaptım artık herkes ramazan içinde okunmasını istiyor dileğini haklılarCanım eklememişsin, hatırlatayım dedim.
ırmağa okumuşmuydunCanım eklememişsin, hatırlatayım dedim.
Evet canım ırmak ve mlkem é de okudum .ırmağa okumuşmuydun
demin damla yazmıştın da canım damla geçti mlkeme de yeni geçtik ırmağınkini ekleyeyim şimdi hemenEvet canım ırmak ve mlkem é de okudum .
ay inşallah canım herkes dileklerinin kabul olmasını istiyor dualar çok önemli RABBİM YÜZÜMÜZE BAKSIN RAMAZANIN BEREKETİYLE BEN İNŞ HEPİMİZDEN GÜZEL HABERLER ALIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMİNTelaş yapma biter, inşallah.
Damla, ırmak, mlkem yazıyo canım gözünden kaçmış . yoksa bende okuyup yazmadım mı acaba diye korkmuştum, bazen yazmayı unutabiliyorumdemin damla yazmıştın da canım damla geçti mlkeme de yeni geçtik ırmağınkini ekleyeyim şimdi hemen
BEN DE BAKIYORUM GÖZÜMDEN KAÇIYOR CANIM DİĞER KONULARA DA HEP TAKİBİM YA BİR DE RAMAZAN HATMİMİZ VARDI HATMİMİZ BİTMEK ÜZERE KADİR GECESİ DE DUALAR DİLEKLERİMİZİ YAZALIM DİYORUM LİNK ATACAĞIM SİZ DE DUA EDERSİNİZ O KONUDADamla, ırmak, mlkem yazıyo canım gözünden kaçmış . yoksa bende okuyup yazmadım mı acaba diye korkmuştum, bazen yazmayı unutabiliyorum
İnşallah canım, alırız güzel haberler sen kpss ye mi hazırlanıyosunay inşallah canım herkes dileklerinin kabul olmasını istiyor dualar çok önemli RABBİM YÜZÜMÜZE BAKSIN RAMAZANIN BEREKETİYLE BEN İNŞ HEPİMİZDEN GÜZEL HABERLER ALIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMİN
EVET CANIM SENEYE GİRECEĞİMİnşallah canım, alırız güzel haberler sen kpss ye mi hazırlanıyosun
Damla ırmak ve mlkem için 15 ayetel kürsi , 1 esma okudum allah kabul etsin.
Aynen, çift maaşla bile zorlanıyoruz. Ama çok çalış bu sene olsun bitsin. benim felsefem odur; bi engelim var hemen aşmam lazım, aşmak içinde elimde geleni yapayım bitsin kurtulayımEVET CANIM SENEYE GİRECEĞİMATANAMADIM 2012 DE 79 PUAN ALDIM AMA ALIM OLMADI ŞİMDİ DE BAKALIM DAHA YÜKSEK PUAN ALMAM ŞART DÜZ MEMUR OLARAK ZORLAŞTI ATAMA TEK MAAŞLA DA GEÇİM ZOR BORÇ DA OLUNCA MİLLETİN ÇENESİ DE CABASI
Aynen aşmam lazım canım bu durumu kendime güveni olmuyor insanın o kadar okudum bazen sinirimi bozan insanlar oluyor kaynanam bile ay memur istemiştik oğlumuza vermediler niye vermedilerse sanki verdikleri yer bizden iyiydi diye kendini yiyor benim karşımda halbuki senin oğlun evli artık neyin siniri çok üzüldüm çok artık hayırlısıyla atanırsam kapatırlar çenelerini maddi olarak da zorlandığımız halde bir sürü de masraf çıkardı aman helal olsun oğludur diyorum ne yapayım ben de atanırsam kardeşime yardım ederim diyorum hayatta bir annem bir kardeşim var zaten bu sınavı başarmalıyım canım kendime güvenimin gelmesi için deAynen, çift maaşla bile zorlanıyoruz. Ama çok çalış bu sene olsun bitsin. benim felsefem odur; bi engelim var hemen aşmam lazım, aşmak içinde elimde geleni yapayım bitsin kurtulayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?