biter canım biter ramazana daha var hayırlısıyla bitiririzArkadasa katiliyorum acik konusuyorum benim duaminda ramazanlikta okunmasini istiyorum bence hizli bir sekilde okuyalaim
arkadaşlar ananemi kaybettim..onun için giremedim..şuanda annemin yanındayım ...giremesem bile her arkadaşa 15 ayetelkursi 1 esma okurum...damla 22 için 15 ayetel kursi 1 esma okudum ...hakkınızı helal edin...haftaya buralarda olurum....
ırmak kendine okudun muallah rahmet eylesin canm .. Allah sabır versin . mekanı cennet olsun inşallah ..
ırmak kendine okudun mu
debusi allah rahmet eylesin anneciğinin mekanı cennet olsun sizlerede sabır versin rabbim
ahhh canım benim çok özür dilerim annenin ömrü uzun olsun oruç kafayla yanlış anladım demekkiAllah gecinden versin canm.. anneannesini kaybetmis arkadasımızküçük bi yanlıslık olmus sanırım.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ŞİMDİ SIRA IRMAKTA CANIM TEKRARDAN BAŞIN SAĞOLSUN KALANLARA SAĞLIK VE SABIR DİLRİMkızlar akgüvercin ve damla için 15 er ayetel kürsü birer esmaül hüsna okudum rabbim kabul etsin
amin canım çok sağol rabbim ne veriyosa onu götürmekle yükümlüyüz hayırlısı olsun hepimizin hakkından ırmağıda bu aksama okurumALLAH RAZI OLSUN CANIM ŞİMDİ SIRA IRMAKTA CANIM TEKRARDAN BAŞIN SAĞOLSUN KALANLARA SAĞLIK VE SABIR DİLRİM
tamam sorun olmaz canımHayırlı aksamlar kızlar okumalarımi yapamadım 2 gündur yarın tamamliycam kismetse sorun olmaz inş
Canım eklememişsin, hatırlatayım dedim.Damla ırmak ve mlkem için 15 ayetel kürsi , 1 esma okudum allah kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?