- 27 Kasım 2014
- 1.580
- 1.796
- 133
ALLAH RAZI OLSUN CANIM
sendende kuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM
ALLAH RAZI OLSUN CANIM senin durum ne zaman belli olacak canım bu ay tüp bebek tedavisi yaptırmıştın değil miCanlarim 3. Arkaas icin 13 ayetel kursi 1"esma okudum Rabbim dualarini kabul etsin aminn
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİNkendim için 15 ayetel kursi 1 esma okudum...Rabbim tüm dileklerimizi hayırlısı ile kabul etsin..
Evet canim malesef negatifle sonuclandiALLAH RAZI OLSUN CANIM senin durum ne zaman belli olacak canım bu ay tüp bebek tedavisi yaptırmıştın değil mi
oy kuzum Rabbim seni en kısa zamanda sevindirsin sana da dualarımda nickini söyleyerek dua edeceğim sitedeki arkadaşlarıma ver yanında bana da hayırlı sağlıklı evlat ver diyorum üzme kendini ama moral çok önemliEvet canim malesef negatifle sonuclandi
ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN SENİN OKUMAN OLDUĞUNDAN AKŞAMA KADAR BEKLEYEYİM DEDİMkendim için okudum hepinizden allah razı olsun,rabbim gönlünüzdeki tüm dualarınızı hayırlarla kabul etsin 15 ayetelkürsi,1 esma
allah razı olsun torun bakıyorum şu sıralar bakamıyorum buralaraALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN SENİN OKUMAN OLDUĞUNDAN AKŞAMA KADAR BEKLEYEYİM DEDİM