EVET CANIM OLABİLİR AYETEL KÜRSİ GÜÇLÜ BİR DUAAyet -el kursi de olabilir...1 kez de esma hüsna okunabilir...
HOŞGELDİN CANIMBende varımDileğim ailemizdeki hastalara rabbimizin şifa vermesi, herkesin ömrünü sağlıkla geçirmeyi nasip etmesi ve hayırlısıyla sağlıklı, eli ayağı düzgün, imanlı, vatana millete anasına babasına hayırlı olacak bir evlat diliyorum . Amin.
HOŞGELDİN KUZUM TABİİ SEN DE GEL SEVİNİRİM BEN DE DUALARIMIZ KABUL OLUR İNŞAALLAHCanım ben de katılmak istiyorum dileğim kpss ye gireceğim hayırlısıyla atanmak istiyorum ve maddi manevi sorunlarımın Rabbimin izniyle son bulmssını istiyorum
İnşallah tatlım Rabbim her hayırlı dileğimizi kabul etsinHOŞGELDİN KUZUM TABİİ SEN DE GEL SEVİNİRİM BEN DE DUALARIMIZ KABUL OLUR İNŞAALLAH
amin canım ben de kpss ye çalışıyorum hayırlısıyla atanacak puanı alırız inşallah aminİnşallah tatlım Rabbim her hayırlı dileğimizi kabul etsin
Pazartesine başlarız haftasonu da katılmak isteyenler olursa ekleyelim diyorum haftabaşı başlamak güzel olur gece bildiren de bildirir okumalarını gün içinde halsizlikten okuyamayan olabilir akşam belirtirlerNe zaman başlayacağız canım
Sen nasıl dua edeceğimizi belirt canım ona uyarız. Bu topikte dua etmeyi seviyorum , insanlara sıcak yaklaşımın ortamı ısıtıyor.Pazartesine başlarız haftasonu da katılmak isteyenler olursa ekleyelim diyorum haftabaşı başlamak güzel olur gece bildiren de bildirir okumalarını gün içinde halsizlikten okuyamayan olabilir akşam belirtirler
helal olsun canım böyle şeyler yazmışsın ay sevindimSen nasıl dua edeceğimizi belirt canım ona uyarız. Bu topikte dua etmeyi seviyorum , insanlara sıcak yaklaşımın ortamı ısıtıyor.gönüllü bir şekilde duaları organize ediyorsun ve en önemli şeylerden birini, zamanını harcıyorsun. Hakkını helal et arkadaşım, kolay değil bu iş.
Katılabilirsin canım istersen dileğini de yaz listeye öyle ekleyeyim okumalarımız pazartesinden itibaren başlayacakBende katılabilirmıyım gec geldim
Tsk ederım Cnm bnm benımde cocugum oluyor ama dusuk oluyor kan pıhtılaşmasi yuzunden onun icin dua edelim bnım ıcınde cnmKatılabilirsin canım istersen dileğini de yaz listeye öyle ekleyeyim okumalarımız pazartesinden itibaren başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?