- Emoji Skoru
- 73.561
- Puanlar
- 598
Gitme gitme 10 tane ziyaretçi var ayıp olur onlara bizi okuyorlar o kadar![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitme gitme 10 tane ziyaretçi var ayıp olur onlara bizi okuyorlar o kadar![]()
![]()
Gellll 4. Takım beklerim bebeğim çok pis kilo verdiririz sen bile inanamazsinBende gelemmi tussiz kiz![]()
Borek diyip kaccam hanifeBeni bırakıp gidiyorlar ikisi de beni zayifim diye disliyorlar![]()
Abowwwww keşke buralarda olsan doğru dürüst yok burda günlük elbise bakıyorum bulamıyorum kendimeAmin Allah razı olsun bayan tesettür giyim :)
Hahahhahanisana selam olsun o vakit seviyom seni nisanım geldiysen bi çık bida gel
![]()
Oraya da şube açalım :)))Abowwwww keşke buralarda olsan doğru dürüst yok burda günlük elbise bakıyorum bulamıyorum kendime
Hemde nasıl bak bakım kaç ziyaretçi var ayol içinde nisanda eminim benHahahhahaözledikk
![]()
Gelirim bir ara canim:)Gellll 4. Takım beklerim bebeğim çok pis kilo verdiririz sen bile inanamazsin
Marka adı ver burda iki tane var öyle yer ordada benim istediğim yokOraya da şube açalım :)))
Gelirim bir ara canim:)
Borek diyip kaccam hanife![]()
13 :))Hemde nasıl bak bakım kaç ziyaretçi var ayol içinde nisanda eminim ben
Bizimki bilinmiş marka değil canım :) burdan soylemiyim reklam olur :)))Marka adı ver burda iki tane var öyle yer ordada benim istediğim yok
Yok yok yapmam oyle

Günlük elbise var mı sen onu söyle bana ahhahaBizimki bilinmiş marka değil canım :) burdan soylemiyim reklam olur :)))
Dünkü konudaki yorumlarimdan ötürü beni mi takip ediyorlar kızOwwwwww reytingler yukseliyor![]()
Evet var :)Günlük elbise var mı sen onu söyle bana ahhaha