- Emoji Skoru
- 15.809
- Puanlar
- 248
kadinim ben 8 senedirEeeee sen nesin baska bisey olamayacagina gore erkek degilsin kiz degilsin bak dogru soyle bak ortasi bisey degilsin dimi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadinim ben 8 senedirEeeee sen nesin baska bisey olamayacagina gore erkek degilsin kiz degilsin bak dogru soyle bak ortasi bisey degilsin dimi![]()
Aaa bide baggyaaann didi savas ilan ediyirumAfedersin bağggyaaaannn![]()
Bayan ne demek ya konusundan süregelen bir espriEeeee sen nesin baska bisey olamayacagina gore erkek degilsin kiz degilsin bak dogru soyle bak ortasi bisey degilsin dimi![]()
Ahahahhaha sevindim bir nisan vakasını daha kaldıramaz benim yuregimkadinim ben 8 senedir![]()
Tamam terelelli hatun dellenme demem bı dahaAaa bide baggyaaann didi savas ilan ediyirum![]()
Ahahahahhahaha tamam o zaman sana güveniyorum muhtarım sen kız dediysen kizdirBayan ne demek ya konusundan süregelen bir espriyoksa taş gibi kadın maşallah ❤ muhtar olarak size teminat veriyorum
![]()
Kız değil dövecek şimdi bizi kadın o kadınAhahahahhahaha tamam o zaman sana güveniyorum muhtarım sen kız dediysen kizdir![]()
Ben kasimim nisanda kimmisAhahahhaha sevindim bir nisan vakasını daha kaldıramaz benim yuregim![]()
Eylül ol bari Kasım diye isim mi olur? Hey gidi 9 ziyaretçi içinizden biri nisansa selam :)))Ben kasimim nisanda kimmis![]()
Dellencem bobrek bile diyemiyikTamam terelelli hatun dellenme demem bı daha![]()
Tuzsuz kadın kızıyor napalimDellencem bobrek bile diyemiyik![]()
Yok kasimim ben kadin kasimEylül ol bari Kasım diye isim mi olur? Hey gidi 9 ziyaretçi içinizden biri nisansa selam :)))
Hee kizim ben 2 cocuklu kizAhahahahhahaha tamam o zaman sana güveniyorum muhtarım sen kız dediysen kizdir![]()
AhahahahahahhaBen kasimim nisanda kimmis![]()
Cinsiyet iki tanedir bir kız iki erkekHee kizim ben 2 cocuklu kiz![]()
Kadin erkek degilmiydi oCinsiyet iki tanedir bir kız iki erkekcinsiyetinden bahsediyoruz surda aaaaaaa
Kızım zaten ben cinsiyetim kız anama sorduklarında neyin var kızım var diyor kadınım var demiyor yaTuzsuz sensin kiz![]()
kocana sorunca ne diyoKızım zaten ben cinsiyetim kız anama sorduklarında neyin var kızım var diyor kadınım var demiyor ya![]()