- Emoji Skoru
- 73.561
- Puanlar
- 598
Yemimmi nefis bu canim istiuo. Napsaydim yani istemesemiydim . Yalanmi deseydim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemimmi nefis bu canim istiuo. Napsaydim yani istemesemiydim . Yalanmi deseydim![]()
Neslihan sen yandın bacım :))Hemen alalım abowwwwww obez olma yolunda ilerleyen bir ana ogullll![]()
Istemiyom hihhGel ismarliyim beee istediğin börek olsun ❤
Yanlis yazmisim tuzsuz böbrek dicektimSen diyetteki birine nasıl nasıl nasıl börek dersin
![]()
Yerim seniIstemiyom hihh![]()
Tamam istemiyomNeslihan sen yandın bacım :))
Yerim seni![]()
Yok yok gayet de kıymalı börek dedin senYanlis yazmisim tuzsuz böbrek dicektim![]()
Sigaraya mi başladın çok ayıp
Yok yok kiymsli böbrek dedim kiyma kacmi bobregeYok yok gayet de kıymalı börek dedin senşimdi canım isterse
yersem
cumaya kilo alirsam
napicam ben napicammmmmmm
![]()
Hee cay geturSigaraya mi başladın çok ayıp![]()
Heeeee tamam o zamanYok yok kiymsli böbrek dedim kiyma kacmi bobrege![]()
@zms rainbow bak bizim kız başlamış sen de basla alın size cay da getirdimHee cay getur![]()
Baristikmi tamam o zaman opim barisalimHeeeee tamam o zamanbarıştık
![]()
Tamam öp âmâ bida ete karismis böbrek dimeBaristikmi tamam o zaman opim barisalim![]()
Kiz didi@zms rainbow bak bizim kız başlamış sen de basla alın size cay da getirdim![]()
Kız dedim![]()

Tamam tas karismis bobrek dirimTamam öp âmâ bida ete karismis böbrek dime
Eeeee sen nesin baska bisey olamayacagina gore erkek degilsin kiz degilsin bak dogru soyle bak ortasi bisey degilsin dimiKiz didibana kiz didi
sen bana nasil kiz dersin
![]()
Afedersin bağggyaaaannnKiz didibana kiz didi
sen bana nasil kiz dersin
![]()
Tamam onu diyebilirsinTamam tas karismis bobrek dirim![]()