- Emoji Skoru
- 15.809
- Puanlar
- 248
Hani banaTamam hemen hazırlıyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hani banaTamam hemen hazırlıyim![]()

Ellerine sağlık canım benimmmmTamam hemen hazırlıyim![]()

Anladim canimBende iyiyim çok şükür tatlım yok ulaşmadım henüz
Cay mi kahve mi görseldeki pideden istersen kalmadıHani bana![]()
Afiyet olsun :*Ellerine sağlık canım benimmmm![]()
Banane ben cayla kiymali borek istiyorumCay mi kahve mi görseldeki pideden istersen kalmadı![]()
![]()
Canimcim o karisik (kaşarlı kıymalı sucuklu) pideydiBanane ben cayla kiymali borek istiyorum
Diyetteyim la ben kıymalı börek diyor bakBanane ben cayla kiymali borek istiyorum
Kiymali borek istiyirumCanimcim o karisik (kaşarlı kıymalı sucuklu) pideydiçay hazırlıyim dur
![]()
Azicik ucundan al kuzum nolcek:)Diyetteyim la ben kıymalı börek diyor bak![]()
Tamam ben senin yerine yerimOlmazzzzzz![]()
Bak yaaaaaTamam ben senin yerine yerim![]()

Neslihani da alın diyet topigine @tuzsuz_ruh hep lopur lopur götürüyolar analı ogullu :)Kiymali borek istiyirum![]()
Yemimmi nefis bu canim istiuo. Napsaydim yani istemesemiydim . Yalanmi deseydimBak yaaaaa![]()
Oyy bak bak borekten kurtulaman istiyorumda istiyorumNeslihani da alın diyet topigine @tuzsuz_ruh hep lopur lopur götürüyolar analı ogullu :)
Çocuk yere baksa mama diyor göğe baksa mama diyor![]()
![]()
Suç bende foto koydumYemimmi nefis bu canim istiuo. Napsaydim yani istemesemiydim . Yalanmi deseydim![]()
Gel ismarliyim beee istediğin börek olsun ❤Oyy bak bak borekten kurtulaman istiyorumda istiyorum![]()
Hemen alalım abowwwwww obez olma yolunda ilerleyen bir ana ogullllNeslihani da alın diyet topigine @tuzsuz_ruh hep lopur lopur götürüyolar analı ogullu :)
Çocuk yere baksa mama diyor göğe baksa mama diyor![]()
![]()

Tamam bee istemiyom tista talimSuç bende foto koydum![]()