- Emoji Skoru
- 17.796
- Puanlar
- 298
Sağol nabeeerİyidir senden diyecektim ama geçmiş olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol nabeeerİyidir senden diyecektim ama geçmiş olsun![]()
Gunaydin canim guzel mesajin icin tesekkurlerHani bir selam beklersiniz ya uzaklardan Kimden olursa olsun unutulmamışım dersiniz ya O selam size olsun.Günaydın.
Pistt fıtık seviyorummmmmmm seni ❤ bulcama öteki topikten günaydın demiştim sana da başka yerden demiştim ama olsun bı de buradan selam verip öpiyimGunaydin canim guzel mesajin icin tesekkurler![]()
Aaa tompik karismisPistt fıtık seviyorummmmmmm seni ❤ bulcama öteki topikten günaydın demiştim sana da başka yerden demiştim ama olsun bı de buradan selam verip öpiyim![]()
Olsun münuslere yaz ne olacak sen münüş sevmiyor musun? Sen beni sevmiyor musun?Aaa tompik karismissistalara yazıyorum sandim
![]()
Seviyom balim sistalara yazdim sandim sadeceOlsun münuslere yaz ne olacak sen münüş sevmiyor musun? Sen beni sevmiyor musun?![]()
Tamam o zaman :)Seviyom balim sistalara yazdim sandim sadece
Seni sevmeyen ölsün:)Tamam o zaman :)
Ölmesin ya ben kinci değilim :) onlar da yaşasın ama ben olmadan biraz anlamsiz olur hayatları :)))Seni sevmeyen ölsün:)
Evet eynen oyle:))Ölmesin ya ben kinci değilim :) onlar da yaşasın ama ben olmadan biraz anlamsiz olur hayatları :)))
Günaydın tuzsuzBir selâmda benden günaydın hatunlarrr![]()
Günaydın tuzsuzum nasılsın ? :*Bir selâmda benden günaydın hatunlarrr![]()
Datlimmmm nasilsinnnnnGünaydın tuzsuz
Wuhuyyyyy kimleri görüyorum buralarda muhtarımızda buradaymış iyiyim canım benim sen nasilsinGünaydın tuzsuzum nasılsın ? :*

Hepi topu 5 tane münüsüz zaten biri de benim :))) gelenlere ev sahipliği yapiyim dedim :)) çay/kahve??Datlimmmm nasilsinnnnn
Wuhuyyyyy kimleri görüyorum buralarda muhtarımızda buradaymış iyiyim canım benim sen nasilsin![]()
iyim canim sen nasilsin dedigim kisiye ulastinmiDatlimmmm nasilsinnnnn
Wuhuyyyyy kimleri görüyorum buralarda muhtarımızda buradaymış iyiyim canım benim sen nasilsin![]()
Ahahahahha iyi yapmışsın kuşum bi sade kahve alayım o vakitHepimiz topu 5 tane münüsüz zaten biri de benim :))) gelenlere ev sahipliği yapiyim dedim :)) çay/kahve??
Ben de iyiyim hamdolsun :))
Tamam hemen hazırlıyimAhahahahha iyi yapmışsın kuşum bi sade kahve alayım o vakitzahmet olmazsa
![]()
Bende iyiyim çok şükür tatlım yok ulaşmadım henüziyim canim sen nasilsin dedigim kisiye ulastinmi