- Emoji Skoru
- 7.049
- Puanlar
- 358
Kim dedi burdayızMünüşler yok oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim dedi burdayızMünüşler yok oldu![]()
Yerinde durmuyonki seni arıyoruzGelip gidiyoruz yayın akışı gibi![]()
Hayatım olmuş işler güçlerYerinde durmuyonki seni arıyoruz

niye ki,Hayatım olmuş işler güçler![]()
He yaa, bi ıssız modlara girdiniz.. Yoksa hain planlar mi varMünüşler yok oldu![]()
Yok ya nerde o eski günlerHe yaa, bi ıssız modlara girdiniz.. Yoksa hain planlar mi var![]()
Ev iş güç çamaşır bulaşık canımniye ki,

Yok ya nerde o eski günler![]()
Biz masumuzHe yaa, bi ıssız modlara girdiniz.. Yoksa hain planlar mi var![]()
Allah kolaylık versinEv iş güç çamaşır bulaşık canım![]()
Biz sana gel sista ol dedik, sen gittin tüşmanlık ilan ettin, simdi de burda can çekişiyonuzBiz masumuz![]()
eski günler derken, Mune nin duvarina kalp koymaniz mi hahahah
Hepimize münüşümAllah kolaylık versin
Biz sana gel sista ol dedik, sen gittin tüşmanlık ilan ettin, simdi de burda can çekişiyonuz![]()
Niye can çekişelim bak taaruza kaldırtma biziBiz sana gel sista ol dedik, sen gittin tüşmanlık ilan ettin, simdi de burda can çekişiyonuz![]()
Aynen haticeye değil neticeye bakın dimi sonuçta münüşlüğümüz ispatladıkNiye can çekişelim bak taaruza kaldırtma bizi![]()

Korktun mu@Tweety @NAVLEE pek sessizsiniz diye dedim, bi de tiwitişkom munusler yok artik gibi bi sey dedi, ona binaen yani, yoksa siz basimizin tacisiniz beybiler..
Sağol canım@Tweety @NAVLEE pek sessizsiniz diye dedim, bi de tiwitişkom munusler yok artik gibi bi sey dedi, ona binaen yani, yoksa siz basimizin tacisiniz beybiler..