- Emoji Skoru
- 21.218
- Puanlar
- 478
Şımarma nesli öperim seni yanaklarındanKuzular sizinle bir sorunumuz yok sohbetinize devam edin lutfen cicekler odamiza![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şımarma nesli öperim seni yanaklarındanKuzular sizinle bir sorunumuz yok sohbetinize devam edin lutfen cicekler odamiza![]()
tesekkurlerYolladık cnm![]()
op beni delim oppppŞımarma nesli öperim seni yanaklarından![]()
Münüşler nerdesiniz
ayy noldu olay mı çıktı kaçırdım noldu?Kızlar zamanınız olunca sista ve fakirlerin profillerine yazdıklarımızı silelim olur mu ?
Bizle ilgili bi sorun yok başka gruplar tartıştı.ayy noldu olay mı çıktı kaçırdım noldu?
aaaa öyle mi. iyi bari bizle ilgisi yokmuş. tırstım bi dk için başkanım :)Bizle ilgili bi sorun yok başka gruplar tartıştı.
korkma kız bişey yokayy noldu olay mı çıktı kaçırdım noldu?
aynen ya güzel oluyoduSanki fakfakirleri özledim ya![]()

Başkanlıkta yok artıkaaaa öyle mi. iyi bari bizle ilgisi yokmuş. tırstım bi dk için başkanım :)
O ne@Tweety kız sen bi ara küldaş değilmiydin yanlışmı hatırlıyorum
Sanki fakfakirleri özledim ya![]()
Kızlar isterseniz onların topiginede yazabilirsiniz sorun yokaynen ya güzel oluyodu![]()
Küllerden doğmak topiği varya
yok ben yazdıgımı hatırlamıyorum orayaKüllerden doğmak topiği varya
Arada gelip takılıyorlardı ya ondanKızlar isterseniz onların topiginede yazabilirsiniz sorun yok![]()
Fotosu belki aynıdır ne bilim bu şekil bi foto hatırlıyorumyok ben yazdıgımı hatırlamıyorum oraya![]()