Mune 1 Hafta Boyunca Bu Topikte Olacak!!! :))

Muyap

Love İs War !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
878
120
40
:nazar:Merhaba arkadaşlar Mune'den izin aldım ve Mune tam tamına 1 hafta boyunca bu topikte olacak ve sorularımızı cevaplayacak... E hadi buyrun Mune 1 hafta boyunca burda, sorun sorularınızı :):nazar:

yaaa, mune bır ara başka bır yerde de cevaplamıstı. tabı ismi hatırlayamadım şuan ama
bu da iyi, olmuş bu olmuş :KK53:

mune, bu sana gelsın. şimdi olmasa da gunduz son ses dınlersın :KK53:
ben asla müzik konusunu unutmam :KK60: [video=youtube;rYEDA3JcQqw]https://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw[/video]
:KK53:

Son düzenleme:
yaaa, mune bır ara başka bır yerde de cevaplamıstı. tabı ismi hatırlayamadım şuan ama
bu da iyi, olmuş bu olmuş :KK53:

Evet canım bende ordan görüpte esinlendiim. Mune den izin aldım saolsun hemen kabul etti. E hadi soru yok mu Mune'ye :) Tam 1 hafta şansımız var iyi değerlendirelim !

Son düzenleme:
Evet canım bende ordan görüpte esinlendiim. Mune denizin aldım saolsun hemen kabul etti. E hadi soru yok mu Mune'ye :) Tam 1 hafta şansımız var iyi değerlendirelim !
ben diğer konudan biliyorum çoğu şeyi, şuan aklımda bır soru yok, gelınce yazarım :KK60: ama çıkacaktır soruları olan
iyi etmıssın valla :)

Son düzenleme:
ben diğer konudan biliyorum çoğu şeyi, şuan aklımda bır soru yok :KK60: ama çıkacaktır soruları olan
iyi etmıssın valla :)

Saol canım benim o topik sanırım 2012 den kaldı ee şimdi 2014 dyiz yeni üyeler yada Administrator'umuz Mune'yi tanımayanlar yada kim olduğunu merak edenler vardır artık buradan o soruların cevaplarını alacaklar :)

Saol canım benim o topik sanırım 2012 den kaldı ee şimdi 2014 dyiz yeni üyeler yada Administrator'umuz Mune'yi tanımayanlar yada kim olduğunu merak edenler vardır artık buradan o soruların cevaplarını alacaklar :)
bence de bu fırsatı kaçırmasın kımse :KK53:

açılışı yapayım bari :KK1:

mune, hiç boğmak istediğin bir üye oldu mu? :KK53: hani kafasını duvardan duvara gezdırmek, ahh bu da beyın israfı dedıgın bir üye ?

Son düzenleme:
bir hafta uzun değilmi 3 gün olsaydı barii.:KK9:.iyi olmuş bu arada teşekkürler..:KK8:

Bu konu neden açıldı?

Birgün internette gezinirken Mune ile ilgili bir topik gördüm ordan esinlendim çok merak ediyorum Mune kim ? naıl biri ? falan bunun içinde tabiki Mune'den izin aldım ve bu topiği açtım... İsteyen istediği soruyu sorabilir...

Mune, genellikle akşamları hatta gece vakitte Kadınlar Kulübünde oluyorsun gündüzleri pek vaktin yok mu ?

Abla, bu teklifi ikinci kez duyuyorsun herhalde. İlk duyduğunda içinden ''aman yaaaa bir hafta şimdi tekrar tekrar kendimi mi anlatıcam '' diye geçirdin mi hiç ? :KK53:
Ha bir de mesaj atmak mı , adam banlamak mı ? Hangisini daha eğlenceli buluyorsun :KK53:
Ha bir de alımlar ne zaman başlayacak diye soracağım ama korkuyorum , sormuş kadar oldum biliyorum, neyse hayırlı ramazanlar.. :KK53:

Mune, nasıl Administrator oldun ? Administrator olmak nasıl bir duygu ? Görevini severek mi yapıyorsun ?

X