• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı

MUMU02

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2007
330
3
316
54
İstanbul
Arkadaşlar bugün Barış Bey le randevum vardı. 25 gün oldu ameliyat olalı uyuşukluk bir süre daha sürer sabırlı olun dedi. Gögüs ucu hassasiyeti ile ilgilide his kaybı en kötüşeydir hassasiyet his kaybı olmadığını gösterir buna sevinmeliyiz. Hassasiyette geçici bir durum dedi.

Bugün barış beyden diğer yöntemlerle ilgili resimler göstermesini isteim birkez daha doğru karar vermişim die sevindim

tatlım çok sevindim ne mutlu benimde bu gün kotrolüm vardı 18 ci günüm benimde Resmini Göremedim Nerede Bulamadım

tatlım Beniiim Harika Görünüyor Maşallah Çok güzel olmuş Güle güle kullan ne mutlu benimde ödemlerim geçsin bakalım 18 ci günümdeyim :lepi: Ben yorum yapamadım msj sayım dolmamış o yüzden buraya yazdım tatlişkom Sevgilerim leeeeeee......

Arkadaşlar bugün Barış Bey le randevum vardı. 25 gün oldu ameliyat olalı uyuşukluk bir süre daha sürer sabırlı olun dedi. Gögüs ucu hassasiyeti ile ilgilide his kaybı en kötüşeydir hassasiyet his kaybı olmadığını gösterir buna sevinmeliyiz. Hassasiyette geçici bir durum dedi.

Bugün barış beyden diğer yöntemlerle ilgili resimler göstermesini isteim birkez daha doğru karar vermişim die sevindim
güzel olmuş tatlım gayet doğal.. kaç cc takıldı ve hangi yöntem?

evet bende merak ettım kac cc..damla dımı?

Son düzenleme:
oh be gördüm resmi. ara ara zor buldum. ama ben çok beğendim. ben de gideceğim barış beyeeee :)) tatlım sen ne zaman ameliyat olmuştun kç cc takıldı. yazmışsındır belki ama bulamadım forumda. bu arada resim gönderip fikir veren bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler opuyorumnanaktan

Hepinize teşekkür ederim. Ben 21 Eylül de Barış Çakır a ameliyat oldum. Kas zarı tekniği ile sol gögsüme 320 cc sağ gögsüme 280 cc damla nagor cohesive jel silikon kullanıldı. Henüz aha şişlerim var zamanla çok daha doğa

Hepinize teşekkür ederim. Ben 21 Eylül de Barış Çakır a ameliyat oldum. Kas zarı tekniği ile sol gögsüme 320 cc sağ gögsüme 280 cc damla nagor cohesive jel silikon kullanıldı. Henüz aha şişlerim var zamanla çok daha doğa

ameliyat öncesi iki göğsün arasında 40cc lik fark yaratacak kadar bi asimetri sorunu yok gibi, ikisi de aynı gibi ama ameliyuat sonrası iki göğsüne de iki farklı cc konulduktan sonra gene ikisinin boyutları eşit olmuş:bbo:

vaaay anasınıııı..... sempatiksalakcinni doktor gözü böyle bir şeyyalkisalkisalkis

Arkadaşlar,bende gögüs büyütme ameliyatlarını yaklaşık 2 aydır araştıran biriyim.Artık büyütüp saten dantelli sütyen giymek istiyorum.Dolgulu sütyen kullanmaktan bıktım artık.Araştırmalarıma göre sanırım Dr.Barış Çakırı tercih edicem sanırım,kafam çok karışık.Aslında eşim gögüslerimden çok menmun oldugunu söylüyor ama ben kafaya koydum yaptıracagım.Yazın bikini giyerken rahatça ortalıga atmak istiyorum kendimi.2 çocuk emzirdim haliyle gögüslerimde boşalma oldu.Barış bey kas zarı altı yapıyormuş,daha mantıklı geldi.Kesinlikle dogal görünen gögüs istiyorum,kas üstü düşünmüyorum çünkü hiç dogal durmuyor.Kas altınında çok acı çekildigini duydum,açıkcası tırsıyorum.Ne olur yardım edin bana.MUMU02 resimlerini bende görmek istiyorum,sakıncası yoksa.birde bilgi verirsen sevinirim.şimdiden teşekkür ediyorum.kafamçokkarıştı

Selam Arzum bu konuda eşininde düşünceleri tabiki çok önemli ama bence gerçekten ihtiyacın yoksa sonuç olarak bu bir ameliyat iyi düşünüp karar vermen gerek alışma süresi ameliyat sonrası önemli

Back
X