• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mümkün mü ?

Cnm insallah sana ve isteyen herkese nasip olsun. Teşekkür ederim.benim adetim.son ay cok.farklıydı hatta üstüne mi görüyorum diye doktora gittim. Çıkmadı birşey. Meğer rahim kendini hazırlamış bence umutlu ol:) insallah gelsin bebisin stres yok.unutma:)
Bn de dun kontrol icn gittim son adetimn farkli oldgnu soyledim de endiselenecek bisey yok dedi eger yerlesme kanamasi oldgnu dusunuosan test yapalim dedi ama yerlesme kanamasindan fazlaydi tabi;) anlatanlar bi iki damla diye anlatiyo cunku. Hersey yolunda gitain bebisin sana siki siki tutunsun insallah;) darisi da tabi tum isteyenlerin basina:KK50:

Bn de dun kontrol icn gittim son adetimn farkli oldgnu soyledim de endiselenecek bisey yok dedi eger yerlesme kanamasi oldgnu dusunuosan test yapalim dedi ama yerlesme kanamasindan fazlaydi tabi:KK66: anlatanlar bi iki damla diye anlatiyo cunku. Hersey yolunda gitain bebisin sana siki siki tutunsun insallah:KK66: darisi da tabi tum isteyenlerin basina:KK50:
Insallah gelir bebeğin sana. Ucundan tatmış biri olarak acayip guzel duygulr hissettiriyor. Beklemek de çok zor. Rabbjm yıllardır bekleyenleri ve arzu edenleri artık boynu bukuk bırakmasın insallahh..sağlık sorunu olmadıktan sonra stres yapma bak gelecek bebeğin sana insallah.ınan

• Beğen
Reactions: BBD
Insallah gelir bebeğin sana. Ucundan tatmış biri olarak acayip guzel duygulr hissettiriyor. Beklemek de çok zor. Rabbjm yıllardır bekleyenleri ve arzu edenleri artık boynu bukuk bırakmasın insallahh..sağlık sorunu olmadıktan sonra stres yapma bak gelecek bebeğin sana insallah.ınan
Insallah tatlim;) umarim bi sorun yoktur;) senin kacinci ayindi? Ben 2 aylik evliyim ve smdiden cook sabirsizimm

Insallah tatlim:KK66: umarim bi sorun yoktur:KK66: senin kacinci ayindi? Ben 2 aylik evliyim ve smdiden cook sabirsizimm
Ayy cok taze evlisin ya:) ah kiyamam.ben 8 ay olacak nasipse cnm. Başta ilaç kullanıyordum.sonra bir bir hamile kalanları gorunce bebek aşkı kabardı. Iki ay önce kimysal gebelik yasadim. Simdi sağlıklı olur insallah. Sana tavsiye hiic stres yapma tadını çıkar gez toz. Bebek gelecek zamanı bilir. Ilk günden hamile kalan arkadaşım da oldu iki sene bekleyende. Allahın takdiri.zor hamilelik geciriyordu ilk günden hamile kalan e yeni de evli o yüzden ona cok zor oldu. Baktığın zaman benden önde mi önde:) ama allah hayırlı vakti biliyor ınan. Benim hamilelik yaraya tuz gibi sıkıntılı dönemde geldi. Insallah hep bereket getirir huzur getirir herkesin evladı kendine.. diyeceğim o ki stres yok eşi strese sokmak heveslendjrmek yok:) bazen sadece eşe bile hamile değilim demek zor oluyor. Ailelere yansıtmak hic.yok:)

[="cencen010, post: 36559261, member: 606906"]Hamileyyiimm :) :)[/QUOTE]

Canım hayırlı olsun çok sevindim sağ saglim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Ayy cok taze evlisin ya:) ah kiyamam.ben 8 ay olacak nasipse cnm. Başta ilaç kullanıyordum.sonra bir bir hamile kalanları gorunce bebek aşkı kabardı. Iki ay önce kimysal gebelik yasadim. Simdi sağlıklı olur insallah. Sana tavsiye hiic stres yapma tadını çıkar gez toz. Bebek gelecek zamanı bilir. Ilk günden hamile kalan arkadaşım da oldu iki sene bekleyende. Allahın takdiri.zor hamilelik geciriyordu ilk günden hamile kalan e yeni de evli o yüzden ona cok zor oldu. Baktığın zaman benden önde mi önde:) ama allah hayırlı vakti biliyor ınan. Benim hamilelik yaraya tuz gibi sıkıntılı dönemde geldi. Insallah hep bereket getirir huzur getirir herkesin evladı kendine.. diyeceğim o ki stres yok eşi strese sokmak heveslendjrmek yok:) bazen sadece eşe bile hamile değilim demek zor oluyor. Ailelere yansıtmak hic.yok:)
Ya aslinda benim esim benden cok istio zatwn aklima da o soktu bu derece;) ama dedign gibi saglikla gelsin huzur getirsin, zamani da erken gelrse cok iyi olr tabi ama allahin takdiri;))

Ya aslinda benim esim benden cok istio zatwn aklima da o soktu bu derece:KK66: ama dedign gibi saglikla gelsin huzur getirsin, zamani da erken gelrse cok iyi olr tabi ama allahin takdiri:KK66:)
:) hayırlısi insallah cnm ya benim bugün ağrılarım cok.moralim cok bozuk.

Guzel dileklerde bulunan arkadaşlarım cok teşekkür ederim dualara ihtiyacım var.

:) hayırlısi insallah cnm ya benim bugün ağrılarım cok.moralim cok bozuk.

Guzel dileklerde bulunan arkadaşlarım cok teşekkür ederim dualara ihtiyacım var.
Aa neden moralini bozuyosun ki? Iyi ol
Annesiii;) minik de oyle isterdi konusabilseydi;)

Aa neden moralini bozuyosun ki? Iyi ol
Annesiii:KK66: minik de oyle isterdi konusabilseydi:KK66:
:) bebeğim benden gidecek diye korkuyorum:( sağ tarafta yoğun bel ağrısı var.yarını iple çekiyorum artık degerimi öğrenip rahatlasam. Birde kesemizi gorsek

[QUOTE 10, post:73774, : ırlısi insallah cnm ya benim bugün ağrılarım cok.moralim cok bozuk.

Guzel dileklerde bulunan arkadaşlarım cok teşekkür ederim dualara ihtiyacım var.[/QUOTE]
Canim oncelikle tebrik ederim. Ama agrilarini kafana takıpda moralini bozma benimde agrilarim vardi hatta lekelenmem bile oldu ama şimdi kucagimda kızım. Cevremdeki hamile arkalarına gore cok rahat ve guzel bir hamilelik gecirdim. Umarım seninde hamileliğin benimki gibi rahat geçer :)

Back