Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar. 2 gün önce adet oldum adetim 3 gün gecikmişti hamile zannediyordum kendimi belirtiler vardı ama adet oldum benim sorum adet olmasına rağmen hamile olmak mümkünmüdür ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adet olmuşsun canım işte, ne hamileliği...
Annemin bir arkadaşı da zamanında kaç ay adet görmüştü de sonradan hamile olduğu ortaya çıkınca kadıncağız o kadar da sigara içtim diye ne kadar üzülmüştü. Ama şöyle bir şey de var ki o gördükleri adet aslında normal adetlerinden farklı oluyormuş, sadece farklılıklar göz ardı edildiği için normal adet oldum sanılıyormuş. Yani bir kıyasla önce normalde adet olduğunda gelen kan miktarıyla, rengiyle, dokusuyla bu seferki aynı mı diye. Bir de tabii iyi bir hamilelik testi alıp bak derim. Gönlünden nasıl geçiyorsa, sonuç da öyle olsun umarım.
Benimde geçen ay her zamankinden farklı oldu. Sadece 1.5 gün kanama oldu diğer günler cok hafif oluyordu. Şüpheliyim ama şehir dışındayim test yapamıyorum. Insallah mucizelerimiz bizi bulur.
bizim bi akrabamız 6 aylık olana kadar adet görmüş ve hiç anlamamış sadece son zamanlarda leke leke olmaya başlamışta doktora gitmiş doktor 5 buçuk aylık hamiilesin demiş şok olmuş cinsiyeti bile belli erkek ve hareketlerini dahi hissetmemiş vu bu arada diş etinden ameliyat bile oldu ama RABBİM o kadar büyükki bebek şuan 2 aylık bile oldu gayette sağlık lı hiç belli olmuyo bu işler hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Selam arkadaşlar. 2 gün önce adet oldum adetim 3 gün gecikmişti hamile zannediyordum kendimi belirtiler vardı ama adet oldum benim sorum adet olmasına rağmen hamile olmak mümkünmüdür ?
Hamileyyiimm :) :)Amin canım inşallah iyi haberler alırız bu konuda.:)
Gözün aydınn... Ayy ne güzel çok sevindim. İlk sayfadan başladım okuyordum, sen gecen ay 1,5 gün adet gördüğünü yazmışsın canım. Yani o sırada hamilemiymişsin? Allah kucağına almayı nasip etsin.Hamileyyiimm :) :)
Gözün aydınn... Ayy ne güzel çok sevindim. İlk sayfadan başladım okuyordum, sen gecen ay 1,5 gün adet gördüğünü yazmışsın canım. Yani o sırada hamilemiymişsin? Allah kucağına almayı nasip etsin.
Gözün aydınn... Ayy ne güzel çok sevindim. İlk sayfadan başladım okuyordum, sen gecen ay 1,5 gün adet gördüğünü yazmışsın canım. Yani o sırada hamilemiymişsin? Allah kucağına almayı nasip etsin.[/QUOTE canim cook teşekkür ederim darısı başına insallah... Yok cnm.o ay rahim kendini hazırlamış galiba:) 5 gun once. ogrendim bebegimi degerim 47 artmasını bekliyorun. Dua et lutfen
Hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelir bebeğin. Allah bizede nasip etsinCnm ckkk sagol.o ay rahim.kendinj hazirladi galjba. daha 5 gun oldu ogreneli:) 'ok.heyecanliyim.sarısı sana ve isteyene olsun insallah
Oncelikle hayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasipCnm ckkk sagol.o ay rahim.kendinj hazirladi galjba. daha 5 gun oldu ogreneli:) 'ok.heyecanliyim.sarısı sana ve isteyene olsun insallah
Cnm insallah sana ve isteyen herkese nasip olsun. Teşekkür ederim.benim adetim.son ay cok.farklıydı hatta üstüne mi görüyorum diye doktora gittim. Çıkmadı birşey. Meğer rahim kendini hazırlamış bence umutlu ol:) insallah gelsin bebisin stres yok.unutma:)Oncelikle hayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip
Etsin bebisini benm de son adetim bi tuhaf oldu, lekeyle basla ve toplamda 2 gnde bitti. Bu gelecek ay icin bi umit olabilir miii ben de cok cok istiyorumm