- 2 Eylül 2018
- 106
- 41
- 98
- 28
- Konu Sahibi Filiz busra
-
Geçen adetinden kalmış olabilir misin acaba geç döllenme olduysaMerhaba arkadaşlar yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var ilk çocuğuma hamileyken hissedip vücudumda ki farklılıkları anlayıp hassas testen yapmıştım adetime 1 hafta varken 2. Silik çizgiyi görmüştüm şimdi bugün yıllar sonra aynı duyguları ve farklılıkları hissedip yine test yaptım adetime daha iki hafta var hayalet çizgiyi ben ve arkadaşım görüyoruz tek olsaydım eğer delirdiğimi düşündürdüm bu kadar zaman varken çıkabilir mi test mi bozuktur yoksa aklımda bir sürü soru başına gelen oldu mu acaba hiç ?
O kadar silik ki kamerada çıkmıyor o kadar hayalet çizgi o yüzden bugün arkadaşımı çağırdım ben mi kuruntu yapıyorum diye oda dedi çok hafifte olsa var ben de görüyorumTestinize bakabilir miyiz
Geçen adet sonrası kadın doğuma gitmiştim alttan muayene oldum rahim de bir kalınlık var ama adetin yakın ondan dedi olsa anlar mıydı acabaGeçen adetinden kalmış olabilir misin acaba geç döllenme olduysa
Çünkü kızımda da görmüştüm ve hissetmiştim ondada hep açtım bunda da öyle başım tatlı tatlı dönüyor idrara sık çıkmalar var ilkide öyleydiOlur mu olur. Ben de çok çok erken hissetmistim hatta konu açmıştım gereksiz bir sınır ve canım süt çekmişti ki hiç sevmezdim. İki haftalık falandı sanırım o sıralarda. Bence olabilir.
Daha çok yeniyse kalınlaşma görmüştür zaten, bende çok yeni hamileyim doktorum rahim kalınlaşman var betama baktı hamile olduğumu söylediGeçen adet sonrası kadın doğuma gitmiştim alttan muayene oldum rahim de bir kalınlık var ama adetin yakın ondan dedi olsa anlar mıydı acaba
Evet eşimde aynısını söylüyor bir kan testi vereceğim galiba :) çok teşekkür ederimDaha çok yeniyse kalınlaşma görmüştür zaten, bende çok yeni hamileyim doktorum rahim kalınlaşman var betama baktı hamile olduğumu söylediisterseniz yarın sabah kan verin
İnşallah bende bozuk veya hatalı olabilme ihtimalini çok düşündüm o yüzden post açmak istedim hiç bu kadar erken test yapıp doğru sonuca ulaşan var mı diye merak ettim en güzeli bir kanda baktırmak :)İnşallah gönlünüzden geçen olur ama erken gebelik testleri özellikle yanlış çıkabiliyor tecrübelerinden biliyorum.Tekrar yaptığınızda İnşallah koyulasma olur
Hakkımız da hayırlısı olsun bize de haber vermeyi unutmayın sonucunuzuEvet eşimde aynısını söylüyor bir kan testi vereceğim galiba :) çok teşekkür ederim
Amin inşallahHakkımız da hayırlısı olsun bize de haber vermeyi unutmayın sonucunuzu
Kan verin akşama bende merak ettim çokAmin inşallahaynı testen bir tane daha aldım yine çok silik hayalet çizgiyi gördüm bugün bakalım eşim işten gelsin herhalde bugün veya yarın bir kan vermeye gideriz tatbiki inşallah sonucu sizinle paylaşacağım :)
Yumurtlamanın üzerinden tam bir hafta geçti oda olabilir iki test yaptım marka aynı sorunlu olabilir mi testler oda kafamda bir işaret2 hafta çok erken ya yani kan testi bile verseniz çıkmama ihtimali var gebelik varsa öyle biliyorum yani. yumurtlamanızın üzerinden kaç gün geçti? ben daha önce adetimden 2 gün önce yalancı pozitif görmüştüm çünkü
Hahaha merak etmeyin aklımdasınız yaptırınca hemen yazacağım sizeKan verin akşama bende merak ettim çok
Tamam canım hayırlı haberle gel inşallahHahaha merak etmeyin aklımdasınız yaptırınca hemen yazacağım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?