• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mümkün mü arkadaşlar bu? (Ne olur yardım)

Filiz busra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
106
40
98
28
Merhaba arkadaşlar yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var ilk çocuğuma hamileyken hissedip vücudumda ki farklılıkları anlayıp hassas testen yapmıştım adetime 1 hafta varken 2. Silik çizgiyi görmüştüm şimdi bugün yıllar sonra aynı duyguları ve farklılıkları hissedip yine test yaptım adetime daha iki hafta var hayalet çizgiyi ben ve arkadaşım görüyoruz tek olsaydım eğer delirdiğimi düşündürdüm bu kadar zaman varken çıkabilir mi test mi bozuktur yoksa aklımda bir sürü soru başına gelen oldu mu acaba hiç ?

Merhaba arkadaşlar yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var ilk çocuğuma hamileyken hissedip vücudumda ki farklılıkları anlayıp hassas testen yapmıştım adetime 1 hafta varken 2. Silik çizgiyi görmüştüm şimdi bugün yıllar sonra aynı duyguları ve farklılıkları hissedip yine test yaptım adetime daha iki hafta var hayalet çizgiyi ben ve arkadaşım görüyoruz tek olsaydım eğer delirdiğimi düşündürdüm bu kadar zaman varken çıkabilir mi test mi bozuktur yoksa aklımda bir sürü soru başına gelen oldu mu acaba hiç ?
Geçen adetinden kalmış olabilir misin acaba geç döllenme olduysa 🤔😳

Olur mu olur. Ben de çok çok erken hissetmistim hatta konu açmıştım gereksiz bir sınır ve canım süt çekmişti ki hiç sevmezdim. İki haftalık falandı sanırım o sıralarda. Bence olabilir.

Olur mu olur. Ben de çok çok erken hissetmistim hatta konu açmıştım gereksiz bir sınır ve canım süt çekmişti ki hiç sevmezdim. İki haftalık falandı sanırım o sıralarda. Bence olabilir.
Çünkü kızımda da görmüştüm ve hissetmiştim ondada hep açtım bunda da öyle başım tatlı tatlı dönüyor idrara sık çıkmalar var ilkide öyleydi

• Beğen
Reactions: Kuf
Geçen adet sonrası kadın doğuma gitmiştim alttan muayene oldum rahim de bir kalınlık var ama adetin yakın ondan dedi olsa anlar mıydı acaba
Daha çok yeniyse kalınlaşma görmüştür zaten, bende çok yeni hamileyim doktorum rahim kalınlaşman var betama baktı hamile olduğumu söyledi 🤷🏼‍♀️ isterseniz yarın sabah kan verin

İnşallah gönlünüzden geçen olur ama erken gebelik testleri özellikle yanlış çıkabiliyor tecrübelerinden biliyorum.Tekrar yaptığınızda İnşallah koyulasma olur

İnşallah gönlünüzden geçen olur ama erken gebelik testleri özellikle yanlış çıkabiliyor tecrübelerinden biliyorum.Tekrar yaptığınızda İnşallah koyulasma olur
İnşallah bende bozuk veya hatalı olabilme ihtimalini çok düşündüm o yüzden post açmak istedim hiç bu kadar erken test yapıp doğru sonuca ulaşan var mı diye merak ettim en güzeli bir kanda baktırmak :)

Hakkımız da hayırlısı olsun bize de haber vermeyi unutmayın sonucunuzu💕
Amin inşallah 💕 aynı testen bir tane daha aldım yine çok silik hayalet çizgiyi gördüm bugün bakalım eşim işten gelsin herhalde bugün veya yarın bir kan vermeye gideriz tatbiki inşallah sonucu sizinle paylaşacağım :)

2 hafta çok erken ya yani kan testi bile verseniz çıkmama ihtimali var gebelik varsa öyle biliyorum yani. yumurtlamanızın üzerinden kaç gün geçti? ben daha önce adetimden 2 gün önce yalancı pozitif görmüştüm çünkü

Amin inşallah 💕 aynı testen bir tane daha aldım yine çok silik hayalet çizgiyi gördüm bugün bakalım eşim işten gelsin herhalde bugün veya yarın bir kan vermeye gideriz tatbiki inşallah sonucu sizinle paylaşacağım :)
Kan verin akşama bende merak ettim çok 😂🙈

2 hafta çok erken ya yani kan testi bile verseniz çıkmama ihtimali var gebelik varsa öyle biliyorum yani. yumurtlamanızın üzerinden kaç gün geçti? ben daha önce adetimden 2 gün önce yalancı pozitif görmüştüm çünkü
Yumurtlamanın üzerinden tam bir hafta geçti oda olabilir iki test yaptım marka aynı sorunlu olabilir mi testler oda kafamda bir işaret

Merhaba sonuç nedir tahlil veya test yaptınız mı tekrar? Aynı durumu yaşıyorum ve bu durumu yaşayan var mı arıyordum.. Bugün o hayalet çizgiyi gördüm bende ve 15 gün var regli olmama belirtilerim de var üstelik ama inanamıyorum bu kadar erken ortaya çıkmasına hele hele o gölge gibi çizgi imkansız gibi ama gördüğüme eminim..

Back