- 24 Eylül 2014
- 150
- 26
- 98
- 31
Oglum martta 3 yasina gircek konusamiyor diye derdimi anlatmistim. Psikiyatri kontrolunde krese de gidiyor hafif otizm belirtileri var dedi doktor ama tani koyamam direk sadece belirtiler demisti. Oglum mumda uflemiyor . Belki cok komik gelebilir ama bir anne icin dert iste. Uzmanlara sordum otuzmin belirtisi degil dediler flut ufluyor ama. Karsimda oturan kayinvalidem gorumcemim kizina bakiyor kendi oz babaannesi hep oglumu diger torunuyla kiyasliyor. 1 bucuk yasinda diger torunu benim kiz konusuyor bicir bicir zehir gibi bir mum ufleyisi var yengesi gorsen yilbasinda sizi aradik ulasamadik nasil mum ufluyor gelin bakin diye ister istemez uzuluyorum.Neyse ogretmeni de bugun mesaj atmis oglunuzun dogum gununu okulda kutlayacaksaniz haber verin onceden diye kutlamalimiyim ama mumlari uflemek de istemiyor caba bile harcamiyor bir anlami kalir mi birde cok hareketli yerinde durmuyor hersryden cabucak bunaliyor.arkadaslari dalga gecer diye de uzuluyorum 2 3 yas grubu hepsi bicir bicir masallah herseyi yapiyorlar. Onceki Oyun grubunda bir cimcime oglumla konusamadigi icin dalga gecmisti. Diger arkadaslarida garipsiyordu aa bebek bu daha diye zaten o arkadasi dalga gectiginde yanindaydim yemek saatinde oglumun altini almaya gotmistim oglum babildaniyordu arkadasida bayagi dalga gecti senin oglun dilsizmi diye kucuk cocuk tabi denilene mi takiliyorsunuz diyebilirsiniz ama oglum hic konusacak gibi durmuyor ya anaokulunda ilkokuldada geriligi yuzunden dalga gevilip uzulurse diye dusunmeden edemiyorum psikolojim altust oldu kucukken bende harf yutardim cok dalga gecilirdi benlede cok uzulurdum cok ağlardım dahala aklimdadir.kimseyle konusmak istemezdim .