canım ben bununla ilgili konferanslara filan gidiyordum kesinlikle yanında birileriyle gitme bu senin kendine güvenmeyen biri oldugunu gösterir mor renkli biseyler giy is icin mor renk cok cekici olur derler diger arkadasların dediği gibi biseyler söyle ama kesinlikle ben sunu bilirim sunu yaparım hobilerim sunlar gibi konusmalara girme net kesin cevaplarla kendini ifade et birde bizm hocamız bana bir is görüsmesine gittiğimde seni nasıl hatırlarız dediler demisti oda elinde ki bardagı firlatıp duvara attım beni ise aldılarama siz böyle bisey yapmayın demisti akılda kalıcı olman lazım yani arkadasımın birinede arkadaki duvarın renki ne renk diye sormuslar yani dikkatlimisin gibisinden yani dönüp arkana baksan almayacaklar iseçumarım yardımcı olabilmisimdir.insallah basarılı olursun ama unutma hayırlısı ise zaten olur
canim is mulakatlarinda senin o isten ne alacagin deil oraya ne katacagin sorulur genelde. yani seni bu bankaya alirsak bize ne faydan olucak? neden bir baskasi deil de sen? ne biliyim simdi aticam biseyler gulme sakinsoyle diyebilirsin. "ben egitimim icabi birseyin bilesenlerini ayristirmayi onalrdan yeni olusumlar yaratmayi geretiginde formuller olusturup problem cozmeyi bilen biriyim. bankacilikta da bir suru farkli bilesen ve formulize edilmeyi bekleyen sorunlar oldugunu dusunuyorum. analtik dusunme kabiliyetimi kullanarak cozumler sunacagima inaniyorum". yani biraz suslu konus ama destekli olsun. ben biseyler karaladim iki saniyede. belki de senle hic alakasi olmayan seyler bunlar. bilmiyorum sen kendine gore uydur birseyler... Allah kolaylik versin. haber ver bize sonucu. ne sorcaklar merak ettim.
ha bir de isin kismet boyutu var tabi. bu is olacaksa dut yemis bulbule donsen karsilarinda yine olur. kendini cok kasma dogal olmaya calis. en onemlisi kendine guven. benim size ihtiyacim varsa sizin de bana ihtiyaciniz var imaji yarat. sakin ol. basaracaksin insallah
Ben anlayamadımda sınav yapıldı mı acaba bende bİ bankada ÇalıŞmayı Çok İstİyorum ama lİse mezunuyum sınav hakkında bİlgİ verebİlİr mİsİnİz?baŞarılar dİlerİm
Bende kpss sınavından 65,518 aldım 22 yaŞındayım.olmaz mı halk bankası tekrara yapar mı acaba?
Sayısalcıyım ve bankada çok başarılı olabileceğimi düşünüyorum...
Bankacılık her zaman idealimdeki meslekti...
Bankanız çok köklü ve devlet bankası olması sebebiyle ilk tercihim oldu ...
dersin olmaz mıyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?